مشکل در نمایش Babydoge در MXC

منتقل کن تراست ولت

برو تو کیف پول صرافی اسم بیبی دوج سرچ کن بعد انتقالش بده به کیف پولت منم همین مشکلو داشتم اینجور حلش کردم نزدیک ۱ میلیارد هم هزینه انتقاله ادمین تایید کن این بنده خدا مشکلش حل بشه

برای منم همینطوری شد سریع انتقال بده تراست

فقط میتونی ازاونجا برداشت وانتقال بدی به کیف پول دیگه نمیتونی اونجا بفروشی انتقال بده به تراست ولت

ظاهرا بعلت اینکه صرافی mxc زیرآبی میرفت، تیم بی بی دوج کنارش گذاشتند و از صرافی حذف شده، ولی شما میتونید توکن هاتونو انتقال بديد

بیبی از صرافی mcxe حذف شده

توی قسمت کیف پولت تو صرافی بی بی دوج رو سرچ کن اونجا نشون میده … فعلا هم بی بی هم مینی دوج توی ام اکس سی غیر فعال شدن…خواستی انتقال بده رو تراست ولت

به دلیل اختلافی که بین تیم بی بی دوج و صرافی هاتبیت ایجاد شده از لیست حذفش کردن میتونی برداشت کنی به تراست والت با فی شبکه صفر

من هم همین مشکل رو دارم .اگر کسی اسلاعی داره ممنون میشم خیری بده

منم همین مشکل رو دارم

اقا انتقال بده یک صرافی دیگه توی قسمت انتقال نشون میده

سلام من همین مشکل رو دارم لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه. ادمین لطفا تاییدکن

تو قسمت والت اسم دوج سرچ کن انتقال بده کیف صرافی معاملشو بسته

سلام برای من همین اتفاق افتاده الان باید چه کار کنیم؟؟؟ لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه. ممنون.

منم همین مشکل واسم پیش اومده داستان چیه دوستان؟کشیدن بالا پولمونو؟

سلام تو همون قسمت جلوی سرچ بنویسی نشون میده انتقال بده تراست والت منم همین کار رو کردم با راهنمایی دوستان اینجا

قسمت برداشت موجودیتو میزنه.فکر کنم باید انتقالش بدی صرافی دیگه یا کیف پول دیگه.بعد اپدیت جدید mxc اینجور شد

با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن کلا از بازار مارجین و اسپات حذفش کرده mexc باید انتقال بدی هر چی سریعتر

دوست عزیز تو ام ایکس سی دیگه معامله نمیشه، فقط باید انتقال بدی به ولت دیگه، قسمت ولت گزینه hide رو خاموش کن بعد babydoge سرچ کن، میاره برات، میتونی ببینی، و اینکه باید انتقال بدی

برو قسمت wihtdrow انتقال بده به کیف پولت