معنی nusdt و خرید بیبی دوج در هات بیت

کسی میدونهnusdtبعنی چی؟میخوام تو هات بیت بی بی دوج بخرمnusdtمیخواد.لطفا راهنمایی کنید

در قسمت اکسچنج هاتبیت تتر رو تبدیل به nUSDT کن بعد بخر

باید usdt تبدیل کنی
برو قسمت fund بزن رو usdt بعدش convert

باید دلارهاتو خورد کنی nusd رو با usd یا همون تتر خودت تبدیل کنی بعد بخر بزن رو تتر خودت سمت راست یک گزینه میاره اونجا خورد کن

برو قسمت fund رو usdtضربه بزن بعدروconvert بزن تبدیلشون کن به nusdt

باید تتر تبدیل کنی به نانو تتر تو همون صرافی هات بیت برات تبدیل میکنه

بزن روی usdt صفحه باز شد پایین نوشته convert اونو بزن میتونی پولت رو به nusdt تبدیل کنی

باید usdt رو به nusdt تبدیل کنی یعنی یه دلار رو خورد میکنی ،برو چنج کن همونجا رو صفحه اصلی هاتبیت

یکم بخونی کامنت ها رو‌خلی زودتر مشکلت حل میشه بخدا اول باید دلارت رو به nusd چنج کنی بعد باهاش بی بی بخری تو‌همون هات بیت به nusd تبدیل کن

ی واحد پوله. که باید به اون تبدیل کنی بعد بخری

تتر رو تبدیل ب نانو تتر کن بعد خرید بزن

تتر رو تبدیل کن به نانو تتر

روی تتر usdtبزن گزینهconvertوتبدیل کن بهnusdt

صفحه اول هات بیت ایکس چنج نوشته دلارو ا.نجا تبدیل به nusdt کن

سارا خانم اول باید داخل هات بیت روی ارز usdt کلیک کنی و بعد از اون از قسمت convert که انتخاب میکنی هر مقدار دلار تتر که میخوای به مقدار معادل nusdt تبدبل کنی و بعد از اون اقدام به خرید کنین🙌
ولی منه حقیر پیشنهاد میکنم اصلا توی هات بیت خرید نزنید چون صرافی خوبی برای ارزهای نسبتا خوبی مثل این ارز نیست…
داخل تراست والت خرید بزنید بهتره👌
موفق باشین:folded_hands:t2::folded_hands:t2:

من نمیدونم فاز اونایی که دیسلایک میزنن چیه خدایی؟:joy::joy:
سارا خانم اول باید داخل هات بیت روی ارز usdt کلیک کنی و بعد از اون از قسمت convert که انتخاب میکنی هر مقدار دلار تتر که میخوای به مقدار معادل nusdt تبدبل کنی و بعد از اون اقدام به خرید کنین🙌
ولی منه حقیر پیشنهاد میکنم اصلا توی هات بیت خرید نزنید چون صرافی خوبی برای ارزهای نسبتا خوبی مثل این ارز نیست…
داخل تراست والت خرید بزنید بهتره👌
موفق باشین:folded_hands:t2::folded_hands:t2:

دوست گرامی ارزهایی که مارکت کپ پاینی دارن تو هات بیت با usdt امکان خرید وجود نداره شما باید اول تو قسمت asset روی usdt کلبک بکنید سمت راست پایین گرینه convert رو انتخاب کنید و تتر رو به nusdt تبدیل بکنید اون موقع میتونید خریدتون رو انجام بدین پرسود باشین

یعنی از دلار کوچکتر…عزیز شما چرا تراست والت نصب نمیکنید؟

توی هاتبیت نخر بیا تراس ولت بخر با بی ان بی و اسمارت چین

توی هاتبیت نخر
توی تراست بخر هم جاش امنه
هم اینه بهت سوده هولد میده