تحلیل تکنیکال ایچیموکو و پیش‌بینی روند

بنظرم ساعت ۱۱.۵ صبح هوشیار باشید
تحلیل ایچیکیمو در ساعت ۷:۳۵دقیقه صبح
در تایم فریم یه ساعته قیمت درون ابر کومو قرمز(ابرکوموقرمز نشانگر نزول هس)ولی چون قیمت درونشه نمیشه نظر خاصی داد که روند پیش رو دقیقا چیه
تنکانسن همون خط قرمزخودمون زیر خط کیجونسن یعنی خط ابی هس یعنی تو این ساعت فعلا قیمت نزول داشته
خط ابی تقریبا صاف شده نشانگر اینه خرید داره اشباع میشه
خط قرمز تنکانسن صاف بود اما نوکش داره کمی به سمت بالا متمایل میشه اگه بخواد تو تایم فریم یه ساعته با همین زاویه ادامه بده ساعت یازده و خورده ممکنه بهش برخورد کنه و قیمت کمی بریزه تا ساعت یازده ونیم اگه اتفاق خاصی نیفتاد این تایم با احتیاط عمل کنید
سیگنال خرید و فروش نیس
تجربه ی کافی ندارم
صرفا چیزهایی که طبق این تحلیل دیدم گفتم .
کسایی که تحلیل میدونید روند پیش رو با تحلیل تکنیکال شما چیه؟؟ و ممنون میشم روش تحلیلتونو ریپلای بدید تا روش تکنیکی هر کدومتونو بدونیم.
مثبت لایک
نزول دیس لایک

دقیقا برعکس تحلیل شما عمل کردم خداروشکر سود کردم چون دقیقا راس ساعت ۱۱.۵ رفت بالا:joy::joy::joy:

خط تغییر جهت داده دوستان
ادمین
لعنت بهت دهمین پیامیه که فرستادم
تایید می کنی یا تاییدت کنم

سلام،با این چیزی که شما گفتین به احتمال خیلی قوی و۱۰۰در۱۰۰ تا ساعت ۱۱،۵ دقیقه ،یا میره بالا ،یا میاد پایین،از من گفتن خود دانی

این تایم تو نوسان بود :sweat_smile:اما اگه چارت رو یه دقیقه بزارید میبینی که تو این تایم بیشتر بازار قرمز شد تا سبز در نهایت اخرای تایم بود که کندل سبز بسته شد ه
نمودار قرمز شد اما تهش سبز . اما
انگار همه مث من سر در گم بودن ولی فلت شدن خط قرمز تنکانسن قبل از رسیدن به کیجنسن ساعت ده و نیم اتفاق افتاد نزدیک ده تا پیام دادم از ساعت ده هیچ کدوم تایید نشد .
چه خوب خوشحالم طبق تحلیل خودتون پیش رفتید وسود کردید برا همین نوشتم من تجربه ی کافی ندارم .همیشه هم ته پیامم میگم که کسی رو گفتم خرید و فروش نزنه زیرشم نظر سنجی میزارم که ببینم بقیه نظرشون طبق تحلیل خودشون چیه.
من همچنان در حال کسب تجربه :slightly_smiling_face::upside_down_face::slightly_smiling_face:
همیشه طبق تحلیل خودتون پیش برید