تحلیل و اطلاعات جامع از بیبی دوج

بیبی دوج عشقه
دوستان عزیز یکبار برای همیشه میگم یادتون باشه همین الان ما داریم چت میکنیم داره توکن سوخته میشه ۱۰٪ از هر تراکنش ۵٪ سوخته ۵٪ پاداش به هولدرها تیم اصلی هم طبق پیش بینی و نقشه راه تا ۷۰٪ توکن میسوزونه خب فقط خواهش دارم ماشین حساب بذار کنار دستت ضربو تقسیم کن میانگین حجم روزانه رو هم بدترین حالت بذار ۴۰_۶۰ ملیون حالا حساب کن تو شش ماه چقدر فقط اتومات سوزونده میشه؟؟توکنی مثل شیبا با مارکت کپ ۳ و حجم روزانه ۱/۵ تقریبا الان فریز شده چون این مکانیزم توکن سوزی مارو نداره فقط باید در انتظار صاحباش باشه که بسوزونن حالا تصور کن بی بی ما این حجمو بزنه چقدر توکن میسوزه؟؟شما میری ی توکن رو تو صرافی استیک میکنی که ۷٪ بهت سود بده بی بی هر لحظه هر ثانیه اتو استیک داره میکنه برای هولدراش ۵٪ میده بهشون از هرتراکنش.خواهشا منطقی فکر کنید شاید خیلی ها دلسرد بشن و ما باعث باشیم پس قبل از هرچیز یه دو دوتا چهارتا بکنیم ممنونم ازتون:heart::heart::heart:

داداش هولدارا کی اند؟ یعنی من بخرم هولد کنم اون ۵درصد رو چه موقع میده؟هوکد منظورت بخری داخل کیف پولت نگه داری دیه؟

داداش هولدرا کی اند ؟ یعنی من بخرم تو کیف پولم نگه دارم چه موقع اون ۵درصد رو بهم میده؟

توی نقشه راه نوشته شده هفتاد درصد میسوزونه؟