3تا اتریوم خریدم. 312میلیون.چند وقته کارم شده خیره شدن به صفحه موبایل. وحسرت خوردن. نه خواب برامون مونده نه خوراک. داغون شد اعصاب و روان ن. تواین. ارزهای دیجیتال. خدایی اگه با ضرر بفروشم درسته سرمایه زندگیم نصف میشه. ولی آرامش پیدا میکنم. احساس میکنم دارم روانی میشم چند ماه تمام تمرکزم بهم ریخته. که حتی نمیتونم کاسبی کنم. ورق کار کردن برام نمونده. باید بفروشم وفرار. کنم. خدا بزرگه. بچسبم به کار خودم یکساله ضررهام. جبران. ارز دیجیتال. دام. خوش رنگی بود. برای سرقت سرمایهای آدمهای معمولی. وخوش. باور
داداش گلم شما که نصفه سرمایت بقول خودت رفته هر چی که مانده رو فکر کن که اونم رفته صفر شده برو به کارت بچسب یک سال و نیم دیگه برگرد بخدا همش جبران میشه امیدت بخدا باشه
دوست عزيز، كار درست اين نيست كه با ضرر خارج شى! اگه به اين پول نيازى ندارى، در يك بازه زمانى يكساله بى ترديد به سود مى رسى؛ و اگه اندكى باهوش باشى، اين وسطها ميتونى با خريد و فروشش يه مقدار به اتريوم هات اضافه كنى. الان بازار نوسانيه و صعودى نيست كه فكر كنى جا مى مونى؛ مىتونى تو حول و حوش ٢٣٠٠ بفروشى و دوباره تو ٢٠٥٠ بخرى. كافيه چندبار اين فرايند رو تكرار كنى تا مقدار قابل توجهى اتريوم به داراييت اضافه كنى. كامياب باشى.
خیال کن خونه خریدی برو برنامه کیف پولت ببند ابان ماه بازش کن لذت دنیا ببر
دوست خوبم همشو داخل کیف پول بزار و اصلا بهش فکر نکن من هم خواستم یه پله رمز ارز بخرم قیمت ها جذاب بود کل پولمو بیشتر از سرمایه شما خرید کردم الان هم تو ضرره ولی اصلا بهش فکر نمیکنم در عوض به این فکر میکنم در دو سال اینده پولم چند برابر میشه . اینده از آن رمز ارزهاست اصلا بهش فکر نکن .انشااله تا یکی دو سال آینده پولت چند برابر میشه
روز اول با خودت گفتی سه تاش میخرم سی صد میلیون میشه میلیارد درصورتی که کاملا واضح هس چقدر خام بودی .. کسی سی صد میلیون میخواد بیاره اینجا باید حداقل قبل ورود دو سه سال تحقیق و حرفه ای عمل کرده باشه بلد باشه از کم به سی صد میلیون برسه و بعد نترس ترید کنه شما کل پس انداز کاسبیت رو اوردی اینجا داهل بازار ریزشی توقع این داری رمز ارز برات معجزه کنه !؟ اگه این پول برات مهم نبود نگا صفحه گوشیتم نمیکردی تا سال دیگه … اولین و رایج ترین اشتباه رو کردی