دوستان من فقط یک هولدر هستم و نظر شخصی میدم، مگه خوم رنگرزیه؟! این مسابقه یه تبلیغ بود و این ریزش هم به دلیل رشد روانی قبل از مسابقه بود که یکسری پایین خریده بودن و دوبرابر قیمت فروختن، این کوین تازه داره میفته رو زبون ها، بازم هرکسی مدیریت سرمایه خودش رو داره مختاره بفروشه یا بخره یا کلا هولد کنه، مگه چنددلار ناقابل چقدر تو زندگی های پراز ضرر ما تاثیر داره که تا یذره اصلاح میخوره همه دماغ ها آویزون میشه و خیلی ها هم فراری میشن و پولشون رو میبرن تو یه شت کوین یا ارزی که پامپ شده میریزن به امید رشد بیشتر و اونجا میخورن به قله و فاتحه، هر رشدی نیاز به ریسک و صبر داره، لوبیا سحرآمیز هم که باشه باید بکاری و آب بدی و صبر کنی تا جوانه بزنه
دقیقاً. بارها اسم بیبی دوج از تلویزیون پخش شد و حتی موقع مصاحبه با Brandon brown چند بار اسم بیبی دوج و آورد و اینکه هر وقت تلویزیون ماشینشو نشون میداد لوگوی بیبی دوج مشخص بود . دوستان به بعد تبلیغاتی داستان فکر کنین. تیمش روی تبلیغات بسیار حساب کرده و کارشو شروع کرده. ببینید نقشه راهش کلا ۶ تا فاز داره بیبی دوج و توی فاز ۵ قرار بوده برسه به ۳۰۰۰۰۰ هلدر ولی بعد حدوداً یک ماه رسیده به ۴۳۰۰۰۰ هلدر . این یعنی با سرعت عجیبی داره پیش میره و حتی توی بعضی از موارد از نقشه راه خودش جلو زده. فقط باید صبر کرد. با پول مازاد خرید کنید که خیلی استرس از دست رفتن سرمایتون را نداشته باشین. شیبا ۱ ساله اومده این ۱ ماهه. بیبی دوج مزایای بیشتری داره نسبت به شیبا که همین امید به رشدشو میبره بالا. منتظر لیست شدنش توی چند تا صرافی باشین.پس صبر کنید . انشاالله مردم ایران همیشه خوشحال و سلامت باشند.
(لازم به ذکر است که موارد فوق نظر شخصی منه و به هیچ وجه نباید مبنای خرید یا فروش قرار بگیره.)
سلام،من کوینکس ثبت نام کردم،بیبی دوج را چطور بخرم