راهنمای خرید از هات بیت و تراست ولت

سلام بر همگی ببینید هم وطنان عزیز چرا تو هات بیت میخواین خرید کنین .
هات بیت قیمت بالا میزنه و برای هر انتقال یک میلیارد و صد میلیون کارمزد میگیره .
حالا اگر خواستین از هات بیت بخرین اول برید قسمت اکسچنج تتر USDT را تبدیل کنید nUSDT بعد خرید کنید

ولی اگر بخواید از تراست ولت بخرید بهتره چون تو کیف پولت ذخیره میشه و هزینه اش کمتره .
بایننس یا BNB را ببرید تو تراست ولت و تبدیل کنید به اسمارت چین BNB که معادل همان بایننس هست
بعد برید قسمت Dapps کلیک کنید برید تو پنکک سواپ و قسمت یا کادر بالا را BNB بزنید و قسمت پایین را بی بی دوج Baby doge و به راحتی تبدیل کنید
پر رزق و روزی باشن همه ی هم وطنان عزیزم
از صمیم قلب دوستتان دارم و بهترین ها را براتون آرزومندم

تو تراست ولت هزینش بیشتره
هزینه فروشش فاجعس
وقتی از چیزی مطمعن نیستی مجبور آدرس غلط بدی
تایید کن ادمین مردم ضرر نکنن

تراست ولت که یه چیزه عجیبه لعنتی گوش کاربراشو بد میبره

سلام بنده از شما خواهش میکنم بدون اطلاعات و حساب و کتاب ابراز نظر نکن .
همین الان بنده هم تو هات بیت و هم تو تراست ولت حساب کردم
در هات بیت هر یک Bnb میشه 324 تتر که باید تبدیل کنیم به nUSDT میشه معادل 324/000/000/000
سیصد و بیست چهار میلیارد nUSDT
که حدود 72/874/500/000 واحد بی بی دوج که باید یک میلیارد و صد میلیون هم کارمزد انتقال داد

خوب حالا اگر تو تراست ولت خرید کنید هر یک BNB
حدود 93/185/000/000 واحد بی بی دوج baby doge بهت میده و باید ده درصد کارمزد بدی که چیزی حدود 83/866/500/000 واحد خالص دستت میگیره
در ضمن بنده پیشنهاد فروش ندادم و تا پایان 2021 هم پیشنهاد فروش نمیدم فقط هولد کنید

سلام دوستان بنده به هیچ عنوان الان و تا پایان 2021 پیشنهاد فروش نمیدم فقط هولد کنید
همین الان بنده تو هات بیت حساب کردم که هر یک BNB میشه 324 تتر USDT که باید تبدیل کنید به nUSDT که میشه 324/000/000/000 میلیارد nUSDT
که چیزی حدود 72/875/100/000 واحد baby doge بهت میده که باید یک میلیارد و صد میلیون هم کارمزد انتقال بدی
خوب حالا همین یک BNB را در تراست ولت تبدیل کردم به baby doge چیزی حدود 93/185/000/000 واحد بهت میده که ده درصد کارمزد می‌بره خالص میشه
83/866/500/000 واحد کدام بهتره
بنده تاکید میکنم که فقط هولد کنید حداقل تا پایان 2021

در پاسخ این دوست عزیز که بدون کمترین حساب و کتاب و تعقل ابراز نظر میکنن باید بگم این شما هستید که در اشتباه هستین
یا شایدم یک سم پاش باشی از کجا معلوم
لطفاً بیستر دقت کنید

فقط نوسان گیر در صرافی میخره ولی کسی که هولدر هست در تراس ولت