سلام. چرا بعضیا اینقدر غیرممکن حرف میزنن. وقتی یه بنده خدایی میپرسه که کی قیمتش یک تومن میشه… همه میگین چندین سال بعد… واقعا درکتون از کریپتو همینه؟؟ برید توهمین سایت ببینین چ ارزهایی تو یک سال حتی بیشتر از یک تومن شده. مثلا شیبا هنوز یک سال نشد ک اومد و قیمتش یک تومن شد امت باز ریزش کرد… تو این بازار هیچی نشد نداره… اگه ایلان ماسک بخواد اینو تو یک سال به یک دلار هم میرسونه… بیشتر مردم ایران شیبا رو با قیمت 8تا صفر خریدن و وقتی به یک تومن رسید میلیاردی فروختن… پس بهتون قول میدم Baby Doge و Feg چون پتانسیل رشد خوبی دارن تو یک سال آینده یک تومن رو تاچ میکنن… از این کامنتم شات بگیرین بماند یادگار:zany_face:
هرچه یادرگاری نوشتم برعکس شد
شیبا کی به 1 ریال رسید حرف مفت چرا میزنی
۰۰۰۰۴ حساب کن ببین چند میشه دانشمند
داداش 1 ریال نه 1 تومن نه 1میلیون 1تومن اوکی؟
من خودم هروز داشتم رشدشو میدیدم ولی نقد نبودم که بخرم یکی از رفیقای من ۱۶ میلیون خرید شبش شد ۱۰۶ میلیون فروخت
نمیدونم چجوری با قطعیت کامل میگی به یک تومن میرسه اگه بخواد برسه مارکتش از کاردانو بالاتر میره و این خیلی میتونه عجیب باشه هر چند که اگه برسه من ۱۰۰ میلیارد گیرم میاد ولی فکر نکنم ما از این شانسا داشته باشیم بعد شما میگید کلی مثال هست میشه به جز شیبا که تو ۶ ماه انقدر سود داد مثال دیگه ایی بگی