ریپل برای تازه واردها

سلام دوستان ایا ریپل خوبه برای منی که تازه واردم یانه دیروز قیمتش کم بود الان بیشتره من چیکار بکنم راهنمایی میکنید

تا تحقیق نکردی کامل نه چیزی بخر نه معامله کن اول تئوری یاد بگیر ، برو تحلیل هارو از اینستا یا کانال تلگرامی بخون با تصمیم خودت فقط بخر و بفروش

سلام
ببین باید خودت تحقیق کنی و بفهمی ارزی که میخری چه برنامه ای داره تیم سازندش و تعداد سکه اهداف ارز چیه و خیلی چیزا…یه نصیحت دوستانه اگه میخوای هولد کنی که تازه واردی و بهترین کاره دنبال شت کوین نرو…دنبال ارزهایی که مشگل دارن نرو الان همین ریپل خود من ۱/۹۴فروختم اون زمان کاردانو ۱/۵۳خریدم و به همه اینجا هم گفتیم الان کاردانو کجاس ریپل کجاس؟؟؟؟
ریپل ارز خوبیه ولی شاکی داره چند ساله سقف۳/۳دلارشو نزده و دادگاهشم تموم نمیشه دوستانی دارم که ۳ساله منتظرن ۳/۴دلار و بزنه
اول سبد ارزی درست کن ۱ ارزنخر چند تا ارزخوب و اینده دار بعد چند قسمت کن یهو خرید نکن پله ای وارد شو که بالا و پایین رفت ضرر نکنی راستی ریپل هم میتونی یه تعداد کم بخری خود من ۱۰۰۰تا تو سبدم داره اگه تعصب داری…ریپل یعنی تعصب و ریسک
مثال
ترون…وینک…بیت تورنت…وی چین…بایننس…کاردانو…دیجی بایت…اتریوم کلاسیک…ماتیک…سولانا و خیلی ارزهای دیگه تحقیق کن و بعد بخر انشالا سود سرشاری برات باشه…

سلام به نظر من ادا برای تازه واردا خوبه!