حرفم با کسانیه که بلکت هدایت شن یسریا که خودشون زدن به نفهمی یسریا هم دوست دارن بدونن و خطاب به دسته دوم باید بکم که دوست عزیز هموطن من که داری کامنت منو میخونی،
تورو به انچه که میپرستی نکن باخودت اینکارو. من تجربم توی این بازار خیلی زیاد نیست ولی بیشتر از توست. من چندسال تجربه دارم. توی این چندسال، هروقت بازار صعودی شد یسری کلاهبرداری کردن. معمولا هر ۴ سال بازار صعودی قوی داره و از فرصت استفادا میکنن و کلاهبرداری میکنن. توی این سالها مثل این ارز زیاد اومد و محو شد. این چند جمله زیر رو چندبار تکرار کنید!
۱ توی بازار صعودی کلاهبردارها پیداشون میشود! نه نزولی!
۲ توی بازار خواب زمستانی یواش یواش محو میشن و میرن! چون دیگه کسی نیست که بندازن!
۳ توی این سالها فقط وفقط پروژه های مطرح ماندند و پیش رفت کردند فقط!
۴ که خیلی مهمه الان میخوای دیسلایک بزنی درسته،؟ حقته چون توی ضرری و منفعلی! من فقط ی جمله بهت بگم. اول برو سرج کن، برو بپرس در مورد چیزی ک گفتم! نمیدونی بخون! نمیتونی بخونی بپرس! نمیتونی بپرسی اینجا ماندن حقته دوست من.
۵ خیلیاتون توی بورس بودید قطعا وگرنه نمیومدید اینو بخرید!
چرا این رو خریدید تا حالا فکر کردید؟! بخدا چون تبلیغ زیاد شد همین! توی بورس یادتونه از تبلیغ کردن سهم ها چه ضرری کردید؟ تبلیغ میکنن که غالب کنن! این نکته مهمه.
وجدانا گول کسایی که میرن شت کوین میخرن نخورید! توی این بازاز فقط پروژع های قوی سود به شما میدن!
۶ از شت کوین ها فقط جا ماندن به شما میرسه! چونکه کسایی که باید سود میکردن کردن! با پول شما! ادمین هموطنتو دوست داری تایید کن.
دلیل این همه دلسوزی بعضی هارو من نمیفهمم حتی تو بورسش هم که هزار جور دزدی و کلاه برداری هست صبر بکنی به نتیجه میرسی و اینجا هم همینطور
خداوکیلی ۱۰۰ تا دوج بهت میدم فقط این حرف هارو دیگه نزن😎جایی نگی که بهت می خندن… یه سوال، اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟ فقط اومدی اینجا به خیال خودت سم پاشی کنی دوج کوین رو عمو جان؟؟؟؟
اون موقع که ارز دیجیتال رو به هرکی می گفتی و نمی دونست چی هست، بنده روی دو تا سه ارز کار می کردم تا امروز. از استخراج گرفته تا ترید.
الان مشگل چیه واقعا؟؟خودت می دونی؟
مهندس کدام ارز با برنامه از اول تا حالا،منفی شده کی تا حالا از نگهداری سهام ش ضرر کرده جون خودت حرف در نیار و الکی برا مردم نقش استاد بازی نکن ،بیت کویین با صفر دلار شرو کرد سال ۲۰۱۰قیمتش سه صدم سنت بود الان با این وضع ریزش پنجا درصدی از سقف ،قیمتش ۳۳هزار دلاره،پس لطفا چرت و پرت تحویل مردم ندین