روباهکنار رودخانه از شتر پرسید عمق آب این رودخانه چقدره ؟ شتر گفت تا زانو ، روباه وارد آب شد و غرق شد
نتیجه اخلاقی : همیشه تجربیات دیگران برای شما مفید نیست .
این داستان رو نوشتم بابت دوستانی که با شنیدن اخبار و تشویق دیگران اقدام به خرید میکنند ، ما اینجا ۳ دسته هولدر داریم ، یه گروه خریدارهای اولیه هستن که با وجود افت ۷۵ درصدی از پامپ قبلی هنوز روی سود هستند ، تارگت این دوستان برای فروش با بقیه متفاوته ، گروه دوم توی اوج خریدن و تا گردن تو ضرر هستن ، این گروه بیشتر از اینکه دنبال سود باشن نگران اصل سرمایه هستن ، گروه سوم همراهان جدید که تازه خریدن و نه روی سود سنگین هستند ونه ضرر سنگین و صد البته تارگتهای رویایی یک دلار وده سنت و یک سنت میدن ، مسلما اونی که امروز شیبا میخره نمیاد ۴۰ هزار دلار واسه خرید ۵ ملیارد شیبا ریسک کنه ، میانگین موجودی گروه اول همگی روی دو یا سه ملیارد شیباست ، اینا رو نوشتم که به عقل خودتون و شرایط خودتون برید جلو ، نه به کسی توهین کنید ، نه کسی نیاز به خدا بیامرزتش گفتن شما داره ، و صد البته فراموش نکنید اگه یه روزی پولدار شدید باید بیش از اون چیزی که من توی کامنتها میبینم وقار و ادب داشته باشید ، به امید بهتر شدن بازار ارزهای دیجیتال تا انتهای سال میلادی
دوستان واسه گروه دوم چه پیشنهادی دارید،بازم اضافه کنیم
واقعا دوس دارم بدونم اون چند نفر مخالف با کدوم قسمت حرفت مخالف هستن
من بهشخصه واقعا بعید میدونم شیبا اسکم از اب در بیاد ، اگه ۱۰۰ ملیون شیبا روی ۰۰۰۰۲ خریدی و ۲۰۰۰ دلار پول دادی روی ۰۰۰۰۰۷۵ با ۱۵۰۰ دلار میتونی ۲۰۰ ملیون دیگه بخری و میانگین خریدت میشه ۰۰۰۰۱۱ . یعنی قیمت میانگینت تقریبا نصف میشه ، اگر پول لازم هستی این کار رو نکن ، کسی نمیدونه بازار کی صعودی میشه