این اگه به این زودی لیست شد تو صرافی های معتبر شاید دو روزی یه خورده قیمتش بالا برود ولی بعدش دیگه رشد اونچنانی نمیکنه.ارز حداقل قیمتش ۱۰۰۰تومان باشه خوبه.
سلطان اینجا دنبال اینن بشه ۱ریال نهایت ۱دونه تک تومن.بشه هزار تومان که مثلا کسی صد میلیارد واحد داشته باشه پولش میشه صد هزار میلیارد تومان.کدوم صرافی ایرانی میخواد تبدیل کنه به ریال؟یخوردشم بزنه به حساب اول آگاهی شاپور میبرنش کلی کتک میخوره تا ثابت کنه پول از کجا اومده.همون ۱تومنم بشه همه راضین
سلطان چند وقت وارد بازار شدی:joy:
خسته نباشی دانشمند…
دهنت سرویس آگاهی شاپور عالی بود:joy:جر خوردم
منظورش این بود که ارزی که قیمتش حدود هزار تومان باشه خوبه نه زیر یک تومان.ولی من خودم خیلی به بی بی دوج امیدوارم و تعداد بالا ازش دارم ومابقی دوجهام رو هم الان فروختم که مجددا بازم اضافه کنم
تازه واردم و خرید اونچنانی هم ندارم اگه ۱۰۰۰تومان بشه شاید بتونم پرایدی سوار بشم به شرطی تا اون موقط پرایدها را نکنند ۵۰۰میلیون. ما که شانسی از اینور نداریم گفتیم اگه از طرف ارز چیزی گیرمون بیاد.
منظورم این هست برادر که ارزهایی که بالای ۱تومان یا ۱۰۰۰تومان هستند بهتر هست اینجوری با ۳۰ میلیون تومان ۱۰۰۰میلیارد بیبی دوج داده و اصلا نمیدونیم رو چند گرفتیم و چقدر رشد کرده ولی اگه ۵ تومان بود راحت تر میدونستیم که ۲ تومانش افتاده یا یک تومان بالاتر رفته.اینجوری قبلش باید بشماریم که ۸تا صفر هسته یا ۹تا صفر. راحت میکردنش قیمتش ۳ تومان و تعداد واحداش هم میاوردند پایین تر.اینجوری از طرفی خوشحالی که ۱۰۰۰میلیارد واحد داری و از طرفی نگاه میکنی پولت به ۳۰تومان یا به یک دوچرخه نمیرسه اعصابت خراب میشه.شما ببخشید اگه مطلب اول خوب و روشن ننوشته بودم.وگرنه میدونستیم که با ۳۰تومان و قیمت هر واحدی اگه ۱۰۰۰تومان میشد از کل بودجه ایران که هیچ .همون بانک جهانی هم اینقدر پولی نداره.
انشالله به خواسته هات برسی به زودی