سلام نمیدونم الان سایت باز هست یا نه پیام من ارسال میشه برای شما یا نه
دوستان گلم خسته نباشید خدمت شما عرضی دارم ماشاءالله همه شما الحمدالله تحصیل کرده و باسواد هستید
اگر شما ماشین، منزل، وسایل منزل، زمین، حتی یک عدد لیوان خریداری کنید حالا به عنوان مثال گفتم و یک دفعه بازار ریزش کنه حالا به هر دلیلی سرمایه ای که هزینه کردید نصف بشه شاید هم بشه قیمتشون یک دهم و این روند تا 6 ماه حتی یکسال ادامه داشته باشه آیا از وسایلتون چیزی کم میشه مثلا لیوانتون نصفه میشه نه وسایلتون سر جای خودشه فقط ارزش اونها پایین اومده بعد از مدتی دوباره قیمت پیدا میکنند و حتی قیمتشون چند برابر میشه حالا ارز ها هم همینه از ارزش شون کم میشه نه از تعداد واحدی که دارید مثلا یک بیت کوین ارزشش کم شده ولی یک بیت کوین تون سر جاشه پس ضرر و زیان ندیدید ان شاء الله همیشه ماها بهمون ضرر مالی بخوره چون جبران میشه ضرر جانی و جسمی نخوره اون موقع جبرانش خیلی سخته پس خواهش میکنم اینقدر به اعصاب و روانتون لطمه نزدید مال دنیا ارزش نداره ان شاء الله همیشه لبتون خندان جیبتون پرپول و موفق باشید یاحق
سلام ایده ی شما انسانی و الهییست
خیرخواهی
کلام حق
نمیشناسم شما را اما انشاالله عاقبت بخیر هستین و دوست داشتنی
یا واقعن شما و کسایی که لایک کردن نمیفهمید یا خودتونو به نفهمی میزنید.برای مثال من چند ماه پیش که قیمت بیت یک میلیاردو چهارصد بود میتونستم با دوتا بیت کوینم یه خونه بخرم ولی حالا که قیمت بیت نصف شده ایا بازم میتونم اون خونه رو بخرم.ایا به نظر شما کسانی که بیت کوین یا سایر ارزهارو دارن نمیخوان بفروشن به یه زخمی از زندگیشون بزنن یا با خودشون میخوان دفنشون کنن