آرزوی خوشی برای دارندگان بیبی دوج

امیدوارم اونایی که به این ارز ایمان دارن یه سال دیگه تنها دغدغه‌شون چطور خرج کردن پول بیبی دوج هاشون باشه. قرار نیست همه لیاقت پولدار شدن داشته باشن خدا خودش میدونه کیا لیاقت دارن. حالا بعضیا هی کرم بریزن مشکلی نیست. فک میکنم ایران تنها کشوریه تو دنیا که بعضی از مردمش چشم دیدن خوشی هموطناش رو نداره که البته اینجور موجودات هم هیچوقت رنگ خوشی رو نمیبینن. آرزوی خوشی و رفاه برای تک تک دوستانی که دلشون پاکه و شرفشون رو زیر پا نمیزارن دارم✌️
#babydoge​:heart::heart::heart::heart:

برین رو ارزهایی مثله کاردانو ترون ریپل دوج سرمایه گذاری کنید درسته قیمتشون یه کم زیاده ولی اگه واسه اینده میخایین نگه دارین اینا خوبن، درسته شت کویین ها یی مثله بی بی دوج وصدها شت کویین که حتی یه بچه با پول قلکش ملیارد واحد میخره فک میکنه ملیاردر میشه ولی کاملن فیک ودروغی بیش نیست پشت سر ارزهای با ارزش شرکت ها وثروتمندها ودولتها هستند شما با پانصد هزار تومن ملیاردها بی بی میخری یارو 500میلیون تومان بی بی بخره اگه توخیالتون بی بی دوج میشه یه تمن ده تمن اون یارو کله تهرانو باهاش میخره دروغه داداش مواظب سرمایه هاتون باشین من خودم شت کوین هم دارم ولی ارزهای خوب هم دارم وتنها اونا هستن که سرمایمو نگه داشتن وگرنه شت هام شدن تهی وخالی یکی. 6دلار یکی 8دلار از 70دلارو50دلار موندن یکی اصلن محو شده

دیگه فکر کنم از شت کوین بودن فاصله گرفته مونده کم کردن یکی دو تا صفر .