نکات کلیدی برای موفقیت در بازار ارزهای دیجیتال

سلام دوستان معزز
چند نکته رو که حاصل تجربیات خودم هست عرض میکنم شاید بدرد کسی خورد
۱- در بازارهای مالی که یکیش کریپتو هست فقط کسانی موفق هستند که با علم وارد بشن و درصد کمی شانسی پولدار شدن
۲- هرگز برای سرمایه گذاری از پول قرضی یا پول فروش ماشین و خونه و … استفاده نکنید پولی را وارد کنید که اگه سوخت زندگیتون دچار تغییر اساسی نشه و تاثیر کمی در اصل زندگیتون داشته باشه
۳- قبل سرمایه گذاری روی ارزهای تازه راجبشون تحقیق کنید وایت پیپر نقشه راهشونو بخونید ببینید چه تیمی مدیریتش میکنن و سازندهاش کیا هستن
۴- یکی از مهمترین شاخص های تحلیل فاندامنتال ترس و طمع هست که مبتدیها دچارش میشن و حرفه ای ها سودشو میبرن ، احساسی وارد بازار نشید تا دیدید یک ارز همه دارن میخرن بدوید بخرید و تا اصلاح خواست بکنه بترسید و بفروشید
۵- قبل خرید استراتژی تعیین کنید برا خودتون و حتما حد ضرر داشته باشید
۶- بزرگترین اشتباه مبتدیها عجولی در سود و صبوری در ضرر هست
۷- با ایشالله و ماشالله نمیشه برنده بود شاید یکی دوبار یه سودی هم ببرید ولی نمیتونید سود پایدار داشته باشید اگاهی و علمتون زیاد کنید درک میکنم انقدر مشکلات زیاد شده و هزینه ها بالا که قمار میکنیم اکثرما ولی یکم اگاهی حداقل ریسک قمارمونو میاره پایینتر
۸- برای ارزهای تازه سرمایه زیادی نزارید مگر اینکه با اگاهی و تحلیل درست خودتون به نتیجه رسیده باشید
۹- خیلی به کانالهای سیگنال اعتماد نکنید
۱۰- مهمترین اصل برای موندن تو بازار دو مورده اول اینکه سرمایه تونو حفظ کنید و دوم اینکه اولی رو یادتون نره

در اخر برای همتون سلامتی ، اگاهی و سود ارزو میکنم

چشم ممنون که باتحقیق امدی بی بی دوج خریدی

سلام دوست محترم
من تو سبد خریدم درصدی هم شت کوین وجود داره و البته تقریبا کف خریدم و الان تو سود هستم و نکته دیگه اینکه من برای میلیاردر شدن این ارزو نخریدم و طمع ندارم به حد سودی که برای خودم مشخص کردم برسه میفروشم البته مقداری هولد میکنم در حدی که بالا رفت سود بیشتری کرده باشم و حد ضررمو زد انقدر نباشه که حرص بخورم ، در کریپتو زمانی برنده ای که بتونی مثل ربات فاقد احساس و فقط بر اساس منطق و استدلال کار کنی ، من قصد ابراز فضل هم نداشته و ندارم ولی خودم ارزون بدست نیاوردم این تجربیاتو کاش کسی میبود و من میتونستم از تجربه اش رایگان استفاده کنم ، الانم اگه یک نفر این تجربه بکارش بیاد و جلوی از دست دادن زندگیشو بگیره برا من بسه
چشمت هم پر نور دوست گرامی و زندگی همیشه بکامت باشه

سلام دوست گرامی
قبل هرچیز ممنونم که حداقل وقت گزاشتی خوندی
بعد عرض کنم من نه قصد داشتم و دارم اظهار فضل کنم نه ادا ادم خبره در بیارم و عرض کردم تجربه ای بود که برام گرون تموم شده ، رایگان گزاشتم شاید به کمکش یکنفر سرمایه از دست نده . در مورد شت کوین هم باید بگم معمولا تو سبد خرید هر هولدری درصد کمی هست و من تو کف خریدم و حد ضرر گزاشتم که نزده هر چند مبلغ خیلی کم بوده ولی بزنه رد میکنم و پایینتر میخرم چون خودمو دارم عادت میدم بدون احساس و پایبند به قانون و اصل حفظ سرمایه تو بازار باشم .
در انتها امیدوارم انقدر سود بدست بیاری که ندونی چطور خرجش کنی ولی راه مطمئن تر هست و اون بالا بردن سواد مالی و بازارها و علم تحلیل هست که ممکنه یکم بیشتر طول بکشه ولی اخرش مقصدش ثروت هست‌.
یاحق