دو ماه پیش چند تا پمپ شدید از جمله شیبا دوج ترون فایل کن نانو تتا و… انجام شد با خودم گفتم این همه پول و سود از کجا بدست می اید با ۱۲ تومان سرمایه ام شد ۲۴ تومان همه فامیل رو تشویق کردم به ارز بی خبر از اینکه دارند تله پهن می کنند تا جیبمان را خالی کنند و مجددا ۳۰ تومان دیگه وارد کردم اکنون ۲۲ تومان ضرر کردم حالا فهمیدم این بازی وصله به مافیای ثروت یعنی ایلان ماسک امریکایی جهان خوار
امریکا امریکا مرگ به نیرنگ تو
خون جوانان ما میچکد از چنگ تو
کلی خندوندیمون …کار اسرایلیاس
پامپ محمودجان حالام عبرت بشه شماقدیمیا قبول ندارین اینوکه میگه مزدآن گرفت جان برادرکه کارکرد
پمپ خخخخخ ای خداااا چرا آخه
بدون علم و اموزش ساندویچی هم بزنی ورشکست میشب
دقیقا ایلان پیاده نظام جنگ اقتصادی و تامین کننده بودجه اداره امریکا است و با چپاول ثروت و سرمایهای مردم دنیا راه کسب بودجه توسعه موشکی خود را تامین می کنند
تعجب می کنم ادمهای متعصب به بیت پس از ۶۵درصد خسارت به مردم و پر شدن جیب چرخانندگان آن دیسلایک می کنند یعنی به ادامه ریزش علاقه مند هستند چون همراه با باند مافیای خارجی دستشان تو یک کاسه است و با نوسان گیری ضررهای مردم را درک نمی کنند
فکر کنم دیسلایک ها مربوط به کسانی هست که یا هنوز هم به بیت تعصب دارند یا نوسان گیرهای قهار و پرپول و ادم های امید وار با حلوا حلواا کردن دهن شیرین نمیشه
یعنی پمپ دو ماه پیش و دامپ چند وقت رو قبول ندارید یا بی سواد هستید یا شریک دزد
خدایی شماها کی هستین؟؟
اجیر شدین از این حرفا بزنین؟؟
دونفر دیگه جز تو همین حرفو زدن تو ۱روز؟؟؟؟
دوستان داستان چیه؟؟
بوی لجن و اشغال این ها همه جارو گرفته؟؟
خدایی ۱روز ۳تا اکانت همشون همین متن؟؟؟