آموزش قبل از ورود به بازار ارز دیجیتال

هر کی میخواد اموزش ببینه من پکیجشو‌ دارم براش بفرستم بره اموزش ببینع بعد وارد بشه امیدارم هیچ کس از هم وطننان کو رکورانه وارد نشن بدترین چیزم اینه که یه ناشی وارد بازار بشه بعد یه سودی هم بکنه دیگه واویلا اینجاس که بازار نسختونو میپیچه چون خودم تجربه کردم چهل تومن ملییون گذاشتم شیبا شد 110ملییون بعد دو برابرش کردم بعد یه مدت هی اجازه دادم زررم رشد کنه گفتم میره بالا اومد پایین هی امیدوار شدم هی اومد پایین تا اینکه چسبید به کف یه چهل تومنم از پول اصلیم گذاشتم روش 100تومن رفت هیچ یه ضرری از پول اصلیمم دادم هموطن اول اموزش ببین بعد ضررم کردی فدای سرت خوب پولدار شدن تاوان میخواد

لطف میکنی برای من ارسال کنی چه جوری میشه گرفت

خوشبحالت برای ماهم بفرست

تابلو تبلیغ محصوله…
چون شیبا خیلی وقت نیست اومده چطور تونستی چهل تومنت رو بکنی ۱۱۰ میلیون !!!؟؟؟
بابا یه چی بگو باور کنیم…
الآن با این محصول چقدر دی می آری؟؟!!
بابادروغم حدی و اندازه داره…
قول می دم باهیچ آموزشی نمی شه ازاین بازار پول درآورد
چون باهیچ تحلیل تکنیکال و فاندامنتالم جواب نمی ده…
اگه آموزش دیدی چند تا سیگنال خرید بزار باورمون بشه که نمی ذاری داری تابلو دروغ می گی‌…
از سقوط بیت تاحالا رفتارش بی اندازه غیرواقعیه…
خدابهمون رحم کنه بااین پکیجا پولمون به باد نره صلوات…
ادمین تایید لطفا…

سلام وقت بخیر ببخشید، منم تا امروز 56 میلیون ضرر دادم، متاسفانه به علت نااگاهی سرسری کار کردن سرمایه م سوخت شد. فرمودید پکیج دارید اگه امکانش هست بفرمایید چطور میشه از پکیج شما استفاده کرد. ممنونم

پس خودت تازه وارد تازه واردی. چون شیبا تازه رشد کرده. بزار مهر ورودت خشک بشه بعد بگو تجربه دارم. ارز دیجیتال بلدی نمیخواد همه ارزها وابسته به بیتکوین هستن. ارز دیجیتال به نظر من شانس و صبر میخواد

سلام برای من بفرست .چه پکیجی هست؟

اقا من پکیجو میخوام میشه بفرسی

میشه برای من بفرستید پکیج رو؟ آیدی باید بدم؟

درود بر شما میشه محبت کنی بگی ما چجوری به پکیج شما برسیم…ممنون

خودت نیاز بیشتری به مطالعه پکیج داری .اگه خونده بودی ضرر نمیکردی

دوست عزیز اگه امکان داره پکیج را برای من هم بفرستید

سلام.خسته نباشی.میشه پکیج اموزشتو برام بفرستی.ممنون

تو را خدا اگر چیزی بلدی بهم بگو من خیلی تو ضررم

سلام پکیج اموزشی رو برا منم بفرس لطفا