چه خبرتونه بابا همتون اومدین دارین مینالین؟ صبر داشته باشین والا بخدا اتریوم ارزی نیس که بخواد به خاک سیاه بشینه بچهها
سرمایتون رو جای مطمئنی گذاشتین پس دیگه اینقدر غر نزنین ، والا اگر یه تیکه زمین هم بخری هر روز نمیری دم در بنگاه قیمتش رو بپرسی
توی ضرر هم نفروشین! تویی که به قیمت بالا خریدی ، تو هم سود میکنی عزیزم فقط صبر داشته باش
یه ضربالمثلی هست که میگه؛ صیاد عجول به جای ماهی قورباغه میگیره
اخه وضعیت بازارو ببینید هر روز خبر منفی هر روز ریزش.الان بیشتر از دو ماهه که اوضاع همینه اگه امیدی به بهبود بازار بود که کسی غر نمیزد.من خیلی امیدوار بودم وقتی ریخت ناراحت نشدم ولی الان هیچ نکته مثبتی نمیبینم.
دمت گرم مشتی دو کلوم حرف حق
الان از دست هیچکس کاری ساخته نیس یا باید قید پولت رو بزنی و توی ضرر بفروشی یا اینکه باید صبر کنی که به سود برسی! دیگه خارج از این دو حالت نمیتونی کاری کنی که! با غر زدن و کاسه چه کنم که چیزی درست نمیشه
آره دارم میبینم وضعیت بازار رو و اینم میدونم که اصلا مشخص نیس که روند بازار توی چند روز آینده قراره به کدوم سمت بره! ولی نه روند صعودی بازار همیشگیه نه روند نزولیش
من خودم هم پولی که میخوام باهاش یه پله دیگه اتریوم بگیرم رو فعلا دادم تتر تا توی بهترین نقطه باز هم اتریوم بخرم
هرچی باشه درنهایت اونی دست پر از این بازار میره که صبر داشته باشه! این شعار نیس عین واقعیته