تحلیل و بررسی شش ماهه شیبا اینو

سلام دوستان عزیز
خواهش میکنم این متن رو تا آخر بخونید و حتما نظرتون را کامنت کنید
این متن رو با زبان ساده که برای همه قابل فهم باشه میفرستم خصوصا کسانی که نا امید شدن از شیبا…
بیایید منطقی روند این توکن رو در شش ماه گذشته بررسی کنیم:
1_ تو شش ماه گذشته بیش از 5 میلیون درصد یعنی بیش از 50هزار برابر سود داشته یعنی اینکه اگر کسی یک میلیون تومان شیبا میخرید الان 50میلیارد تومان سرمایه داشت فقط تو شش ماه
2_ در شش ماه گذشته همواره و همواره جزو 10 ارز برتر دنیا از نظر حجم معامله بوده حتی بعضا به رتبه یک هم رسیده و در بیش از 90% مواقع بین رتبه 3 تا 5 نوسان داشته
3_ در این مدت در بزرگترین و معتبر ترین صرافی های دنیا لیست شده
4_ مورد توجه شرکتهای بزرگ دنیا قرار گرفته مثل تسلا، آمازون ، و حتی مایکروسافت و اپل

حالا در دوماه گذشته چه اتفاقاتی افتاده که سیرنزولی داشته
1_ کلا بازار ارزهای دیجیتال (crypto currency)به شدت روند نزولی داشته که دلیلش بحث های زیست محیطی، آلایندگی و مصرف بیش از حد انرژی بوده
2_ همیشه تو بازارهای سرمایه از این دست اتفاقات افتاده و بعد از این هم خواهد افتاد ماهیت بازار سرمایه اینگونه است
3_ چین مقابله شدیدی با رمز ارزها داشته
4_ و صد البته توسط نهنگ های بازار و سفته بازان و سودجوهایی که میتوانند در روند بازار تاثیرگزار باشند

حالا در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد:
دوستان آینده همواره بر اساس گذشته و تاریخچه هر چیزی قابل پیش بینی خواهد بود آنچه که مسلم است باصبر و حوصله، که زمان آن را هم نمیشه تعیین کرد قطعا سیر صعودی تمام رمز ارزها شروع خواهد شد که مقدار صعود هر رمز ارزی بستگی به میزان توجه و حجم معاملات آن دارد هر چه بیشتر مورد توجه شرکتهای بزرگ قرار بگیره و این شرکتها بپذیرند به عنوان پول کالاهایشان را دادوستد کنند قطعا روند صعودی بیشتری خواهد داشت البته توکن سوزی وهم تاثیر مستقیم و بسیار بالای در رشد قیمت خواهد داشت که هرچه توجه به یک رمز ارز بیشتر باشه توکن سوزی هم توسط خریداران بزرگ قطعا اتفاق خواهد افتاد چون به نفع خودشان هم خواهد بود
حالا خودتون نتیجه گیری کنید
موفق و پر سود باشید:rose::rose::rose::rose::rose:

خودت برگردی یک بار بخونی جایزه داری. آخه مگه کسی حوصله داره این همه رو بخونه تو یک خط مینوشتی خسته ها هم بدونن چی شد

ممنونم داداش بابت تحلیل و امیدت

درسته دوست عزیز ولی ارزی که ۵۰ ملیون برابر رشد کرده ممکنه تا ۲۵ ملیون برابر هم اصلاح بده اینم در نظر بگیرید شیبا رو من ۱ میلیارد عددشو خریدم ۴۰ ملیون و پولمو انگار گم کردم بهش دیگه فکر نمیکنم تا ۸۰۰ ملیون هم رفت نفروختم الانم هنوز تو سودم چونکه بهش در دراز مدت فکر میکنم ولی ممکنه ۴۰ ملیونم یه روز بشه ۲۰ ملیون یا ۴ ملیون
ولی به نظرم کسایی که شیبا دارن باید فکر کنن پولشون رو دور ریختن هلو کنن تا چند سال اینده حتی به ده سنتم میرسه در غیر این صورت اصلا واردش نشن چونکه ممکنه ریزش سهمگینی هم داشته باشه و بعدش بالا بره البته صحبتم روی علم خاصی نیست فقط نظر شخصیه