ریزش بیت کوین و تاثیر بر آلت کوین ها

من نمیدونم چرا باید فشار فروش بیت کوین و پایین اومدن قیمتش رو این همه ارز تاثیر بزاره یعنی اونهایی که بیت هاشون رو دارن میفروشن همون لحظه دارن شش هزار ارز دیگشون رو هم میفروشن یعنی هر کی بیت داره از شش هزار ارز دیگه هم یه مقدار داره مگه میشه همزمان یه عده در حال فروش شش هزار ارز باشن و دوباره یه ساعت بعد دنبال خرید همان ارز باشند اصلا امکان نداره به خاطر پایین اومدن قیمت بیت بقیه ارز هم ریزش کنند این منطقی نیست ، این بازار در کوتاه مدت یک جور کلاه برداریه و در دراز مدت که اونم هر چهار سال یه بار اتفاق میافتد برا عده ایی تازه اگر ارز خوب گرفته باشند سودآوری دارد پس الانم به امید سود ننشینید چرا که تمام ارزها سود خودشون را دادن پس اگر آماتور هستید یا بفرشید و یا بی خیال باشید چون هر اتفاقی امکان داره بیافته

منم با بخش اول حرفات موافقم. اصلا منطقی نیست. . ولی با بخش دومش کاملا مخالفم. چون در کل بازار کریپتو صعودیه و بحث شیبا که همیشه گفتم یه گنجه

بله کاملاً درسته منم نگفتم نزولی هستش در دراز مدت صعودی هست ، فقط گفتم الان دیگه نباید منتظر سود باشید چون هر چهار سال یه بار هاوینگ میشه والان دیگه رفته تا سه چهار سال دیگه