پیش‌بینی قیمت بیت کوین تا ۲۰۲۵

کارشناسان پیش بینی می کنند قیمت بیت کوین تا دسامبر ۲۰۲۵ به ۳۱۸,۴۱۷ دلار افزایش یابد

گروهی از کارشناسان حوزه ارزهای دیجیتال پیش‌بینی کرده‌اند قیمت بیت کوین تا دسامبر ۲۰۲۵ به ۳۱۸,۴۱۷ دلار برسد. این گروه که متشکل از مدیران شرکت‌های کریپتویی، مدیران صرافی‌ها و تحلیلگران حوزه ارزهای دیجیتال است، قیمت میانگین ۶۶,۲۸۴ دلاری را برای بیت کوین در پایان امسال متصور شده است. ۶۱ درصد از آنها هم معتقدند بهای کنونی بیت کوین کمتر از ارزش واقعی آن است.

ادمین تایید کن چه لجی داری با من آخه😡

اونا کارشناس نیستن بازار گرم کنن نهنگ های خود بیت کوین هستن امان از مردمان ساده لوح

یه کامنت خوندم ازت واسه ۳ ماه پیش بود یدونم واسه ۲ماه پیش بود پاره شدم😂

داداش گلم ما معلوم نیست تا سال ۲۰۲۵ زنده باشیم یا نباشیم من ورزشکار و سالمم، یه ماه قبل سکته قلبی کردم وبا امبولانس بردن‌ فقط یادمه دکتر به راننده امبولانس گفت اگه یک دقیقه دیگه دیرتر رسیده بود تموم کرده بود، دور از جون همتون باشه، ادمی رو نفسی هست .سلطان ما الان لازم داریم و نصف بیشتر ۵۰۰ میلیون من رفته رسیده به ۱۷۵ میلیون ،به پولمون برسیم زنده باشیم سال ۲۰۲۵ طلبمون.
من به شخصه ۸ میلیون پول کلاس دادم استادم نویسنده کتاب ارز دیجیتال هستش و با اون همه اموزش روی ۳۶۰۰۰ خرید زدیم و چندتا ارز هولدی هم تو سبد دارم ولی میخام بگم با این همه اموزش و راهنمای درست و حسابی بازم تو ضرر سنگین هستم .وای بحال الباقی هموطن های عزیزم
پرسود باشید ادمین تایید.:rose::rose::folded_hands::folded_hands:

پاره شدی؟؟ بیا تا بدوزمت:person_facepalming::sweat_smile::sweat_smile:

داداش احتمالا استادت پیشکار نونوایی بوده.من خودم با تحلیل خودم در همین بازار نزولی حول و هوش یک میلیارد سود کردم.تحلیل اگه درست باشه چه بازار نزولی باشه چه صعودی سود میکنی.فقط کافیه تحلیلت درست باشه و در جهت بازار خرید و فروش انجام بدی