تحلیل روانشناسی بازار

وقتی می گن با کل پول وارد نشو برای هیمنه. الان خیلی ها با این که تو ضرر هستن اما چون پول نقد زیادی دارت نمیفروشن چون اختیاجی به پولش ندارن و تازه خدا خدا نی کنن بیاد پایین تر که بخرن. اما خرید و فروش تو قیمت فعلی یعنی ۲۹۰۰۰ اشتباه محضه کسانی که روانشناسی و تجربه بازار دارن میدونن نهنگ ها و سرمایه دار ها تو این رنج قیمت تو تنتون ترس میندازن با یکم منفی بیشتر. بشخصه سیگنال نمیدم برید مطالعه کنید تو اینترنت همه چی هست. تحقیق کنید جای گوش دادن به حرف ما. اگر رفت پایین میخرم اکر هم نرفت چه بهتر. با چک و فروش ماشین و خونه وارد بازار های مالی نشید. پر سود باشید یا حق

سلام وقت بخیر میشه ب من کمک کنید
من مقداری سرمایه دارم میخواستم در بیت کوین سرمایه گذاری کنم
میشه بیشتر راهنماییم کنید :folded_hands:

سلام دوست من
الان وقت خرید وفروش نیست
شما فقط بشین نگاه کن واموزش ببین وقتی که بازار تثبیت شد وشروع به حرکت کرد بعد بیا خرید بزن اموزش اموزش اموزش اموزش
نیا که مثل ما نشی کلی من توضررم

داداش پولت اگه مازاده فعلا صبر کن ولی اگه شاید دوماه یا سال دیگه به این پول احتیاج پیدا میکنی بنظرت و لازمت میشه اصلا یه درصدم وارد بازار رمز ارز نشو خواهشاااااا خودتو خانوادتو ناامید نکن الان خیلیامون تو ضرریم پس شما خودتو بدبخت نکن درضمن اگه پولتو لازم نداری هیچوقت صب کن بازار روند بهتری بخودش بکیره اونموقع بخر و برو دنبال زندگیت یا یکی دوسال دیگه نیا وسلام