بررسی ارز Baby Cake

سلام دوستان ارز baby cake رو برسی کنید . من امروز ۲۰۰ دلار خرید زدم و الان شده ۳۸۰ ولی الان فکر کنم تو اوج هست .. صبر کنید امد پاییین اگه دوست داشتید خرید کنید .. چون ارز cake هم ریوارد میده هر تراکنشی که انجام میشه هر یک ساعت یک بار واریز میشه حتما وایت پیپرش رو بخونید در صورت صلاح خرید کنید تایید کن ربات جان ..‌الان سه روز هست که امده

واقعا علت دیسلایک چیه من که نگفتن حتما بخرید یا چیزی بعد هم همین بی بی دوج رو از همون اول خودتون میشناختین خوب جا دیدید که خرید کردید .. baby cake هم من خودم خریدم و گفتم اول برین در موردش تحقیق کنید بعد خرید کنید حتی گفتم الان ۱۷۰ درصد رشد داشته صبر کنید بیاد پایین .. دیگه دیسلایک واسه چیه نمیدونم

ناراحت نشو اینا دوست ندارن چیزی غیر از این که بی بی دوج ساطانه بهترینه و از این چیزا بشنون امید وارم هرچی میگن درست دربیاد و بی دوج همون بشه که میگن مرسی که گفتی من کیک رو خیلی دوست دارم هرچی اتر ماین میکنم رو هم تبدیل میکنم به کیک و استیک میکنم از بی بی کیک هم میرم میگیرم

نه ناراحت نشدم منم بی بی دوج دارم و ۲۰۰ میلیارد هم گرفتم و تو سه روز اول هم گرفتم و تو سود هم هستم .. خوب ادم که یک ارز نمیگیره باید سبد ببندی قبول کنیم همه اینا شت کوین هست و بحرحال یکشون سود میده و بسه همون یکی .. و ۲۰۰ دلاری که گرفتم شده ۶۰۰ دلار من فقط اطلاع رسانی کردم که بقیه هم استفاده کنن همین بخرن یا نه به من فرقی نمیکنه .. و چون ریوارد کیک میده بنظرم ارزش داره خریدش .. و تعداد توکن هاش ۱۰۰ میلیارد هست .. و حتما باید ۲۰۰ هزاتا به بالا داشته باشی که ریوارد رو بهت بده