دلیل حجم کم معاملات بیت کوین

دلیل حجم کم معاملات مخصوصا بیت کویین اینه که خرید ها تقسیم شده تو همه ی ارزها مخصوصا شت کویینها که ب نظر من هفتاد درصد بازار رو درگیر کرده ، و متاسفانه اکثر کسانیکه با ارز دیجیتال آشنا میشن یا میخان برای اولین بار ورود کنند با شت کویین ها اغاز میکنند، و خیلی زود طعمه نهنگها میشن، و سرمایشون نصفه میشه و میان صبر میکنند تا دوباره گران بشه و نزدیکیهای قیمت خریدشون میرسه باز دوباره ریزش میکنه، چون که همون نهنگ ها باز تو قیمت پایین خریدن و رو اون قیمت خرید شما فروشنده میشن، و این چرخه ادامه دارد تا زمانیکه نهنگها طمع کنند که احتمالش خیلی کمه، وشیبا یکی از برنامه هاش اینه که دست نهنگها رو حداقل از این ارز کوتاه کنه، که کار خیلی سختیه ولی اگر هلدرهای جز هم دست به فروش و نوسان گیری بزنن قیمت همینه، امید وارم یه روزی برسه که نهنگ ها و نوسان گیرها حسرت شیبا رو بخورن که فروختن و حالا باید خییلی گرون تر بخرن، در کل بازار را نوسان گیرها خراب و منفی میکنند، چون تعادل عرضه و تقاضا رو بهم میزنند،
تایید کن دیگه خسته شدم،

اقای باسواد اگه نهنگی نباشه سهم کی میخواد بالا پایین کنه… حقوقی اونها اسمش نهنگه… ادمین تاییدش کن.

شیبا کارش تمومه دوست من…
قرار بود سواپ بزنه که زد …چه اتفاق خاصی افتاد؟ من خودم هولدر شیبا هستم اما واقعیت این هست که الان با این توکن ها که هر روز داره میاد و هزار تا حسن داره که شیبا نداره و از طرفی کسانی که تازه وارد مارکت شدن میدونن که شیبا اومد و خیلی هم سود داد برای همین دیگه سمت شیبا نمیرن… چون غکر میکنند سودش رو داده …میرن یه کوین یا یه توکن مبخرند که تازه اومده به مارکت و هزار تا حسن داره که شیبا نداره مثل توکن سوزی خودکار مثل اتو استیکنیگ که ریوارد از تراکنش ها میده و ..‌. نسل شیبا ، نسل دوم هست … الان توکن های نسل سوم بازار رو گرفتن … یه نکاه به توکن های گیمینگ بکنید و سودهایی که میدن …
شیبا غقط یه راه داره که نحات پیدا کنه اونم این هست که یه روش پرداخت بشه … غیر از این امیدی نیست