اسکرین کامنت من رو دارین؟ کسانیکه ک پیش بینی من رو نخونده بودن روی نام من از روی همین کامنت کلیک کنن پیش بینی های قبلی من راجب این ارز بر خلاف تمااامی تحلیل ها و پیش بینی های دوستان ک میگفتن بیت ۲۴هزار دلار رو میبینه و اتریوم ۱۶۰۰دلار رو من گفتم که تو خواب ببینید که بیت ۲۴دلار رو ببینه:sweat_smile: گفته بودم بهتون تا ۱۳ مرداد صبر کنید گوش نکردید با ضرر فروختید. کامنت ها موجوده نمیخواد اینهمه برید بگردید کافیه روی نام من کلیک کنید تا تمامی نظرهای من واستون نمایان بشه که راست میگم یا دروغ! الانم دارم میگم کسانیکه هُلد کردید نفروشید تا ۱۳مرداد بزرگترین آپدیت اتریومه و کسانیکه هم که ارز بر بستر اتریوم دارید نگه دارید که بازار صعودیه این کامنت من هم ثبت میشه توی پروفایلم. شاید نمودار سایه ی نزولی رو نشون میداده ولی یه اخبار مثبت میتونه کل تحلیل های تکنیکالی شما رو بهم بریزه اونقد دل خودتون رو به تحلیل های نموداری صابون نزنید. توی این بازار وقتی ورود میکنی یا از کسی که واقعا کارشه و سود میکنه سیگنال بگیر یا خودت پیگیر اخبار های سایت های خارجی شو. همیشه بروز باش تا بدونی کی بفروشی،کی بخری، کی هُلد کنی. کیفتون پر از پول:money_with_wings:
صبر کن الانم.ی پله رفت بالا منم نکن
به نظرتون اتریوم تا۱۳مرداد چند دلار میشه؟اگر بیت نزولی بشه هاردفورک میتونه اتریوم رو تکون بده؟ممنون میشم جواب بدید