هولد کردن و پیش بینی بیت کوین

ساده ترین کار ممکن وقتی همه ترسیدن تو طمع کن(((با مدیریت سرمایه و ریسک))) وقتی همه طمع کردن تو بترس واقعا ازین راحت تر دیگه نداریم .
خودم به شخص تو این چند وقت بارها تو بدترین شرایط که همه گفتن بیتکوین تا ۲۰ میاد با اهرم ۲ و گاها ۳ پوزیشن لانگ باز کردم رو بیت کوین وکاردانو و پولکادات و اتریوم و از ۶۰ درصد تا ۱۷۰ درصد سود بستم معاملرو . دوستان خداشاهده من نمیخوام بگم خفنم یا پوز بدم میخوام یاد بگیرید تو شرایطی که میتونید خوب سود کنید ضرر نکنید اون اوایل که من وارد بازار شده بودم دقیقا برعکس کار میکردم بالا میخریدم دقیقا تو کف میفروختم و ازونحایی که با ضرر میفروختم میرفت بالا.

اگه وقت بزارید اموزش ببینید و از نظر روانی هندل کنید خیلی راحت تر ازونی که فکر کنید پول درمیارید .بازار های مالی همیشه هستند و تموم نمیشن بدون اموزش و هول هولکی وارد نشید پولتون رو از دست بدید با اموزش وارد شید ببینید چقد خوشکل میتونید دلار بگیرید ازش

به هیج عنوان وارد کانال های سیگنالی نشید به خدا ضرر میکنید اخرش اصلا از قدیم میگن نخارد پشت من جز ناخن انگشت من. فقط فقط رو خودتون کار کنید علمتون رو افزایش بدید متوجه میشید که تمام این کانال های سیگنالی به درد نخور هستند امکان نداره شما اموزش ندیده باشی با کانال سیگنالی بتونی سود کنی چون استفاده از سیگنال هم خودش نیاز به آموزش داره و این کانال های سیگنال کلا مشتری هاشون دوره ای هستند یعنی یه ماه عده‌ای وارد میشن میبینن ضرر کردن اونا خارج میشن باز عده ای تازه وارد میشن. من خودم اوایل خیلی ازین کانال ها عضو بودم و فقط ضرر کردم این ها رو من تجربه کردم که بهتون میگم.
دوستتون دارم❤

سلام دانستن این که کی کف و کی سفقفش مهم که این کار سختی

اقا امید فدای داری میشه لطف کنید چگونه اموزش دیدن ومطالب مورد نیازو ازکجا مطالب رو گرفتن روبه امثال بنده که تازه کار هستم بیان کنی ویه دوست از بندرعباس داشته باشی قربان آدم باشعور امثال شما روهمه دوست دار ن

داداش ای دی یا شماره بده