شیبا

من۱۰۰۰دلارخریده ام امابااین وضعیت که میبینم پولم رفته،امیدالکی نداشته باشیم،حداقل بقیه هموطنانمان پولشونوازدست ندهند،لحظه ای اضافه میشه به تعدادش ولحظه ای ازلحاظ قیمت ریزش میکنه،این یعنی سرمون کلاه رفته،بایدقبول کنیم ساده بودیم بعدازاین هم۱۰تا دوج جدیداومده وایلان درموردهمشون تبلیغ کرده اینجوری پولدارشده

داداش دلت نسوخت هزار دلار دادی!!!
اندازه ۱۰۰ دلار میخریدی بس بود بازم پول خودته هرکاری دوست داری بکن ولی اگه کم میخریدی اینقدر اذیت نمیشدی ممطئنم
حالاهم مشکلی نیست این ارز آینده داری هست صبر بکن ببین چه قدر محشر جواب صبرتو میبینی و چه سود تپلی میکنی:+1::+1:
ادمین تایید کن

مگه انتظار داشتی به این زودی ها پولت چند برابر بشه ؟؟ کلی حالا بالا پایین باید بشه پولت به صفر شاید برسه و در اخر شاید شاید مثل شیبا. سود کنی برای شیبا هم این اتفاق افتاد اگر صبر نداری و هرروز میخوای بیای چک کنی بفروش

آره تو گفتی ماهم باور کردیم. فک نکنم حتی ۱۰۰۰ دلارم یکجا دیده باشی

منم پله ایی ۱۰۰۰ دلار خرید کردم که الان سر به سر هستم اگه همون روز اول که ۳۰ ژانویه همه رو خرید زده بودم الان صد در صد توی یود بودم

بچه مایه دار فقط تودلاردیدی وبقیه توعمرشان دلارندیدند شماشماره بفرست رسیدهای بایننس که تتررابه کیک تبدیل کردم بفرستم،اخه چه سودی داره بیام دروغ بگم۱۰۰۰دلارپولیه که بخوام کلاس بزارم نگفتم۱میلیون دلار،درضمن گفتم بقیه مثل من ضررنکنندوبیشتردقت کنند،شمابرو۱میلیارددلاربخر،هرکس ناراحت شدبزن تودهنش

شما چند جا دیدم تو این صفحه اصلا جواب درستی در پاسخ کسی نمیدی بهتر نیست رعایت ادب رو بکنیم در برابر هموطنامون .شما چکار دارید کسی داره یا تنداره یا کم داره سر تو کار خودت باشه

کسی که هزار دلار بیبی دوج میخره دیگه نمیاد اینجا روضه بخونه چون میدونه این ارز آینده بسیار درخشانی داره

الان مثلا تو سرت تو کار خودته؟ کسی با داشتن و نداشتن کسی کاری نداره ولی اگه یکی الکی زر بزنه جواب خوبی بهش میدم حالا هم تو سرت تو لاک خودت باشه آفرین پسرم