معرفی ساتوشی داگ - فرصت یا کلاهبرداری؟

دوستان یه ارزی اومده بنام ساتوشی داگ (Satoshidog )داره پیش فروش میکنه فوق العاده ارز با پشتوانه ای هست سایت هم موجوده.دوستان گلم تازه چند روزه که اومده و فقط در یک سایت لیست شده، سرچ بزنید این ارز یکم اطلاعات بدست بیارید.اموزش خریدشو ببینید فعلا در دو روز ۱۳۰۰ نفر هولدر پیدا کرده این در شرایطیه که بیبی دوج بااینهمه حمایت و اسم و رسم ۴ هزار هولدر داره اونم بازه زمانی دو ماهه (باز تاکید میکنم حتی تو مارکت کپ هم نیست چون تازه اومده اینهمه هولدر گیر اورده) این ارز فقط تو توییتر یه تبلیغ کرده این ارز درباره حمایت از حیوانات و همینش باعث شده تو دو روز حمایت خوبی بشه .وقتی لیست بشه شک نکنید با ۳۰ دلاری که سرمایه گذاری میکنید(البته من خودم ۳۰ دلار گذاشتم ) اگر مثه شیبا پامپ بشه رشد ۶ میلیون درصدی میاد رو ارزتون.
شاید خندتون بگیره یا حرفم رو باور نکنید ولی اگه هولدرش بشه ۱۰۰ هزار نفر که زیادم دور از انتظار نیست و اول راهه میتونه سی دلارتون بشه یک میلیون دلار…
اصلا تا حالا کسی رو برای خریدن شت کوین دعوت نکردم ولی این ارز واقعا ارزششو داره فقط و فقط خواستم کمکی کرده باشم تو این شرایط بد مالی .حتما تحقیق کنید و تو گوگل سرچ کنید داخل سایتش برید از برنامه های اینده ارز بیشتر اشنا بشید.
ریسکش فوق العاده پایینه تازه اگه بدونی با ده دلار یه شبه پولدار بشی اینکارو نمیکنید؟
شاید بعدها دعام کردیم .هولد تقریبا ۶ ماهه ست.

خیلی خیلی سپاس از شما این ارز یکی از افرادی که به پیشنهاد ایشان شیبا خرید کردم به بنده معرفی کردند بنده ۳ روز پیش به اندازه ی ۲۰ دلار خرید کردم

فقط محض اطلاع بی بی ۵۰۰ هزار هولدر داره چی میگی واسه خودت

اشتباه میزنی داداش اگه ساتوشی که میگی ۱۳۰۰ هولدر داره بیبی دوج ۴ هزار تا نداره ۵۰۰ هزار تا هولدر داره

سلام
لطفا contract رو بفرستید

ببی دوج نزدی ۵۰۰هزار هولدداره نه ۴۰۰۰نفر

این حتی یک سایت هم نداره از خودش تنها تو شبکه های اجتماعی هست و هیچ برنامه ای هم نداره که بیخود میگی کلی برنامه داره فقط نوشته یک درصد از فروش هزینه سرپناه حیوانات میشه همین تگر رفتی خریدی سی دلار خدا شفات بده

این ارز باید باتریوم در یونی سواپ بخری