تحلیل بازار و پیشنهاد خرید پلکانی

سلام بر همه عزیزان ، هستم من هیچوقت به بعضی پیامهای مزه پراکنی اهمیت نمیدم مهم شما هستین تحلیلهام رو قبلا چند بار همینجا اون پایینها گذاشتم با اون یکی اکانتم چیزی تغییر نکرده زمانی که همه منتظر بیتکوین ۲۴۰۰۰ دلاری بودن عرض کردم نهایتا به کانال ۲۹۰۰۰ میره بعد بازار بر میگرده گاوها دارن یواش یواش و با احتیاط خرید میکنن کف دابل یک ماهه زده شده با اینکه یه نزول کوچیک دیگه داریم اما به هیچ عنوان نفروشین شما هم مثل گاوها پله ای خرید کنین برای خرید متیک برای اینکه هزینه تون زیاد نباشه از صرافیهای ایرانی بی ان بی بخرین و در تراست ولت گزینه Dex مستقیم به متیک bep2 تبدیل کنین متیک حتما به روزهای خوبش بر میگرده باز هم تک رویهاش رو خواهیم دید هرچقدر جامونده رو پس میگیره دیر و زود داره سوخت و سوز نداره به نظر من اگر هنوز خرید نکردین صبر کنین بیت یه بار دیگه تا زیر ۳۳۰۰۰ بره بعد بیت خرید کنین بیتکوین تا ۳۸۰۰۰ رو آرام و با حوصله میره بالا از اون به بعد صعودها سریعتر میشن من حتی بیت کوین رو هم از روی شبکه bep2 با bnb یا busd میخرم
سودتان مستدام

واقعاااااا ممنونیم ازت

ممنونم داداش محسن انشالله که همیشه توی زندگی سر بلند وپیروز باشی وخداوند شما رو از چشم بدوحسود نادان در پناه خودش حفظ بفرماید