خرید و فروش و توصیه‌هایی در این بازار

سلام به همگی
بجا اینهمه انرژی منفی یکمم حرف خوب و مثبت بزنیم
چند ماه پیش که بازار شروع کرد به رشد شارپی من خرید زدم و بدون هیچ اطلاعاتی از بازار کریپتو پولم چند برابر شد و بعد از افت شدید تقریبابیشتر پولمو از دست دادم ولی از اونجا ی جرقه خوردو شروع کردم هرروز درمورد بازار تحقیق کردم و یاد گرفتم از این طرفو اونطرف کسایی ک چند سال توی بورس و بازار فارکس و کریپتو و …بودن اطلاعات جمع کردم خلاطه بگم این فشارایی ک بخاطر این بازار بهمون میاد فقط بخاطر اشتباهاتمونه.منتظر بیت کوین ۲۸ هزاری نباشین ۳۸ و رد میکنه و بازار مثبت تر میشه منتظر دوج ۶۰ تومنی باشین حتما .بیت تورنت وی چین وتور برای سرمایه گذاری کوناه مدت خوبه .یه چنتا نصیحتم بکنم.یکی اینکه هیچوقت پول کسیو نگیرین و نیارین ،وام نیارین،پول وسایل خونه ماشین نیارین تو اینکارا دوم اینکه هرماه بنظرم پونصد تومن بزارین از درامدتون تو اینکار طمع نکنین ببخشید زیاد شد امیدوارم بخونین یکم فشاراتون کم بشه🌹

به نظرم هنوز تازع کاری اطلاعاتتو بیشتر کن امید الکی به کسی نده

جان. دوج ۶۰ تومنی. دوج چند سال قبل هم که ایلان ماسک پیداش نکرده بود بالای ۶۰ تومن بوده. احتمالا ۶۰ سنت منظورته

الان شما واقعا یاد گرفتی؟!! واقعا اینقدر برات دیدن بیت کوین 28 هزار دلاری عجیبه؟!!
یکم تکنیکال یاد بگیری میبینی 28 هزار که هیچ 24 هزار دلارم عجیب نیست!!
حالا اینکه بازار این اعدادو ببنه یا نه یه بحث دیگست اما اگر واقعا دنبال یاد گرفتنی نه برادر اصلاح تا سطح فیبو 61.8 ، 0.78 و حتی 0.88 چیز عجیبی توی بازار مالی نیست!!!

نصیحت دوستانه بکنم بهت. توام گوش کن. اینجا جای تو نیست
خودتو و سرمایع سنگینتو به خطر ننداز
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

منظورت دوج 60هزارتومن بود یا 60تک تومن

من سرمایه سنگینی ندارم یه ادم معمولیم که دارم تلاش میکنم بهتر بشم تو اقتصاد🌹

امید الکی ندادم امروزم درست در اومد با احترام🌹