رشد ناگهانی Baby Cake و احتمال رشد Baby Doge

ارز بیبی کیک رفته کودتایی به پا کرده از ۲تومان یکجا رفته ۷۰ تومان. با این حساب باید بیبی دوج قیمتش ۲ تومان بشه و هفته دیگه ۷۰ تومان. شاید خدا نظری به ما کرد.

کجایی بیبی کیک از 300 تومن اومده الان 3 تومنه هرکی خریده بوده الان حکم جلبشو گرفتن:joy::joy::joy:

واقعا فکر میکنی این ارز با این تعداد سکه قیمتش میشه ۱ تومن . چی میزنید خداوکیلی؟؟
اگه این ارز بخواد به قیمت ۱ تومن برسه باید ارزش بازارش بشه ۳۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ دلار . یعنی ارزش بازارش از اتریوم بیشتر بشه بعد به نظر خودت این شت کوین این بازارا پیدا میکنه؟؟؟ یکم پیش خودتون فکر کنید . گفتم بهتون در بهترین حالت یکی دو صفر حذف کنه یعنی بهترین حالت ممکنشا گفتم که احتمالش کمه اونم بعد از حداقل شش ماه فرصت.کسی که وارد بازار کریپتو میشه پول بزرگ هیچ وقت وارد نمیکنه اگرم وارد کنه رو ارزای قوی سرمایه گزاری میکنه نه این ارز که ایندش نامعلوم . پس عاقلانه فکر کنید که با سود معقول خروج بزنید که همون سودم ازتون پس نگیرند مثل چند هفته پیش که بعد از رشد ریخت و تمام سودشا پس گرفت

چرا دریوری میگین ۳۰۰تومان ۷۰تومان بی بی کیک ما خریدیم رو ۱۲تومان ولی چنین قیمت هایی ندیدیم. قبول دارم سقوط کرده بی بی کیک ولی دیگه خالی بندی هم اندازه داره

بالاترین قیمت بی بی کیک خودش رو‌کشت ۲۶ بود و اگه این ارز با این حجم بشه هفتاد تومان اصلا حال ندارم حساب کنم چقدر میشه فکر کردی قراره به تومان برسه با این مقدارش من دارم ارز رو نمیکوبم‌ خودم ازش خریدم هم بی بی دوج و هم کیک ما حاضریم تا یک سال دیگه دو یا سه صفر کم کنه همین

بله اینجوری فکر می‌کنیم. دوج کوین با تعداد سکه های نامحدودش تا نزدیک 15000 تومن رفت این که تعداد سکه هاش مشخصه و توکن سوزی هم داره نباید بشه یک تومن؟؟؟

دوج تعداد سکش ۱۳۰ میلیارد ولی این ارز تقریبا تعداد سکش ۷۰۰۰۰ برابر بیشتر از دوج یکم نگاه کن دقت کن بعد نظر بده یه ریاضی ساده هم بلد نیستی واقعا