تجربه خرید ارز و مقایسه با قبلا

یه‌سوال برام پیش اومده بود که دیروز از محضر دوستان پرسیدم ، در‌مورد سودی که‌با استیک کردن شیبا دریافت میکنیم ، شیبا سواپ امروز این سود رو ۹۰ درصد کاهش داده و از ۲۴ درصد رسونده به ۲.۴۹ درصد ، مردم یک ملیارد دلار شیبا از شیبا سواپ خارج کردن ، من واقعا نمیدونم داره چه اتفاقی میوفته ، فقط یک هفته بعد از افتتاح شیبا‌سواپ و‌تزریق بیش از ۶۰ درصد ارزش مارکت کپ شیبا به شیبا سواپ هفتاد درصد مردم پولهاشون رو از شیبا‌سواپ خارج کردن ، این میتونه به علت تغییر میزان سودی که قرار بود شیبا سواپ بده باشه ، اگر کسی نظری یا تحلیلی داره خواهش میکنم به جای لایک و دیسلایک نظرتون رو توی کامنت بیان کنید که بقیه استفاده کنند ، میخوام بدونم این تغییرات به نفع کسایی که استیک کردن هست یا به‌ضررشون ؟ و چرا فقط یه هفته بعد از افتتاح شیبا‌سواپ اقبال عموم مردم نسبت بهش انقدر پایین اومده ؟

دوست عزیز اگه یه نگاهی به چارت سواپ سوشی سواپ و پنکیک سواپ و یونی سواپ بندازید متوجه میشید که اونها هم همون ابتدای راه اندازی یه رشدی داشتن و بلافاصله بعدش کاهش شدید نقدینگی داشتن ولی کم کم و به مرور دوباره رشد کردن. پس جای نگرانی نیست و این اتفاق نرماله. یه نگاه به چارت سواپ اونهایی که گفتم بندازین متوجه میشین

شت کوین همینه دیگه

ممنون از پاسختون ،