سوال در مورد دلایل خرید یک ارز

دوستانی که این ارز هولد کردید ،فقط ۳ تا دلیل برای خرید این ارز بیارید و ۳ تا از هدفاشو بگید؟

سرعت شبکش ده برابر دوج کوین - هولدارش بالایی ۵۰۰هزار نفر

شما برون 5 عدد کاردانو بخر بعد سه‌تا اعشار بیت کوین بخر یدونه ریپل دوتا اعشار اتریوم ی نصفه تترم داشته باش برات خوبه پولدار میشی

خب نمیفهمن متاسفانه
چه پروژه ای داره این اخه

جلب توجه فضول ها

۱؛ به نام خدا هستم
۲؛ از ده روز پیش تا حالا رتبه اش ۴ تا بیشتر رفته پایین،!
۳؛خداوکیل امید(انشالله که نا امید نمیشیم)
شوخی به کنار،دوستان رو نمیدونم برادر ولی من فکر میکنم باید بره بالا حجم معاملاتش بد نیست.هولدرهاش هم زیاده نسبت به سنش
حالا شما که قصدت روشن شدن ما بود،سه تا دلیل بیار ما بیام ارز شما رو بخریم،،ولی خدایی دلیل بیاری

زحمت بده به خودت برو توی توییتر و گروه تلگرامش ببین ، البته اگه سواد داریاااااا

راستی ژست نگیر واسه ما

دلیل : یمان تقوا عمل صالح
هدف : رسیدن به سرمایه کلان

ندیدن چهار تا مثل تو در اینده !!!

مهمترین هدف سوزوندن سمپاشهایی مثه توووو

خب ازبین تمام کامنتایی دیدم فقط این کامنت ارزش جواب دادن داره چون برخلاف بقیه دنبال تبادل اطلاعات هست و مثل بقیه با تیکه انداختن حرفشو نزده ،دوستان ما اینجا همه دنبال سود هستیم و باید سعی کنیم کمک همدیگه کنیم و ازبین چندین هزار ارز یه ارز با تیم و هدف و پشتوانه قوی پیدا کنیم .دوستانی هم که مسخره کردن و تیکه انداختن باید بدونن که قرار نیست چون ما صرفا چندین دلار روی یه توکن سرمایه گذاری کردیم تعصبی برخورد کنیم و بخاطر توهم پولدار شدن چشمامون کور بشه و در برابر انتقاد بقیه حرفای بدون منطق بزنیم و درنهایت ضرر کنیم و شروع کنیم زمین و زمانو فحش دادن ،همه اینا بخاطر عدم آگاهی ماست ،دوست عزیز در برار حرف شماهم باید بگم من سیگنال نمیدم و بازاریابی ارزی انجام نمیدم چون شما قطعا خودتون برای سرمایتون باید به بهترین شکل تصمیم گیری کنید ،من هدفم فقط دونستن اهداف این ارز بود که کسی جواب مشخصی نداد،به نظر من تو لیست صد ارز برتر هستن ارزایی که قیمت پایینی داره و الان میشه خرید کرد و به دید بلند مدت هلدش کرد و سود هنگفتی به دست اورد

ای دهنت سرویس، موردم از خنده.

بابا شاید این بنده خدا سوال داشته ،خواسته ببینه ارزش داره بخره یا نه چرا تیکه بارونش کردید؟