سرمایه‌گذاری در شرکت‌های استخراج

دوستان کلا برنامه عوض شد.
:collision::collision::collision::collision:میتونید بخرید:collision::collision::collision::collision:
تا ۵۲ میاد بالا
و بعد ریزش سنگین.(کوتاه مدت)
و اگه دید بلند مدت دارید پس نخرید, نگه دارید قیمت ۵۲ رو تاچ کنه ریزش تا ۲۴ داره.
و ۳ ماهه دوم سال آینده میلادی سقف ۱۱۸ هزار دلاری بیت رو داشته باشید.
من خودم با ۴۰٪ سرمایم تو ۳۰ هزار خرید زدم
۲۰٪ تو ۳۲ هزار
پله ای خرید کنین تا ضررهاتون جبران بشه.
یقینا و مطمئنا میگم این قیمتارو.
ادمین تایید
ربات تایید

الان یچیز گفتی که اگه رفت بالا یا ریخت اومد پایین بگی دیدد من گفتم ، بابا تو دیگه کی هستی

مرسی که هستی
تو این ضرربازاری ما رو میخندونی

الان ینی امکان نداره بشه 53? یا بشه 25 ? عجب بابا

برنامه رو خودت تنهایی ریختی🤔

تحلیلت و نگهدار برای خودت کسی که بلد باشه اینجا تحلیل نمیکنه

عزیزم تو اگر اطمینان داری به حرفهات، چه نیازی داری که ادمین که به احتمال زیاد رباط هست، تایید کنه؟

به پیامهای قبلی خودت هم مبنی بر بخرید نخرید توجه کن . کمتر چرت وپرت بگو در آخر برو برنامه شاد نصب کن واینجا نظر نده . آخه مجبوری مگه ، دیگران رو به اشتباه ننداز .این اعداد وارقام و از کجات آوردی.

رو چه حسابی میگی ، کفبینی فالبینی طالعبینی ذره بینی رو چه تحلیلی حرف میزنی

اره بخدا افرین…

اینو ی مقدارش از پیج ارش اورده اون زده الان تا ۵۲ میره بعد ریزش داره ۲۴

ینفر اینجا داره یه حرف درست میزنه که بیشتر به واقعیت نزدیکه اینجوری دیسلایک میخوره!!!
بابا شماها دیگه کی هستین!!! :slight_smile:
همه ضرر کردن حالا واقعا فکر کردین با دیسلایک شما بیت نمیریزه؟!! منم دلم میخواد ریزش نکنه اما صحبتای ایشون هم چندان بی منطق نیست.
باور کنید هر چی سر سخت تر نسبت به صحبت این افراد موضع بگیرید خودتون متضرر میشید. طرف داره چیزی میگه که به واقعیت نزدیکتره.
چیه نکنه همتون انتظار دارید بعد از سه ماه اصلاح تموم شده باشه همتون پولدار بشین؟!!
اگر قرار بود همه اینجوری پولدار بشن که دیگه این بازارای اینجوری معنی نداشت باید اسمشو میزاشتی مرکز خیریه پول!!! :slight_smile: