پیش‌بینی قیمت بیت کوین

سلام به همه
بیت تا 41600 بالا میره و بعد سقوط با شیب ملایم داره
بیت وقتی به 23540 رسید خرید کنید حتی اگر 1000 دلار هم کاهش پیدا کرد نفروشید.
ادمین جون لایک داری. :rose:

اخه خود ساتوشی هم نمیتونه انقد دقیق قیمت بده که تو دادی 23540 خخخخ خیلب تو خوبی اخه

همین ک هنوز فکر میکنی اینجا ادمین داره و داره چرتوپرتای تورو‌ تایید میکنه معلومه چقد نادونی

چی میگی تو هنوزم منتظری بیت کوین بیاد زیر ۲۵ هزار؟؟؟
حاضرم قسم بخورم خیلیا که اینجا نظر و تحلیل میدن سر جمع ۱۰۰ دلار سرمایه گزاری نکردن و ندارن
سوابق منو ببین . همون موقع که همه کارشناسا با هم میگفتن بیت میاد زیر ۲۵ و حتی پایین تر و حجم کل بازار و میزان معاملات روزانه و قیمت ریزشی بود من گفتم بیت زیر۳۰ نمیاد به این دلیل که حجم خیلی خیلی بالایی از بیت کوین تو کانال ۳۰ هزار خریداری شده و هولد شده و اونها نهنگ ها نیستن بلکه افرادی هستن که خرید های ریز و کم داشتن
الانم میگم بیت اولا زیر ۳۰ نمیاد
دوما میره تا ۴۵ بعد یه اصلاح تا ۳۸ یا ۳۷ بعد صعود به کانال ۵۰ هزار و تثبیت قیمت در کانال ۵۰ هزار تا پایان سال میلادی و بعد از ان دوباره صعود
اینو بنویس و به یاد داشته باش
طرف سر جمع ۱۰۰ دلار هم سرمایه گزاری نکرده تازه اون ۱۰۰ دلارم رفته شت کوین خریده که رویا پردازی ها و خیال پردازی هاش به واقعیت بپیونده
بانک سالی به زور ۲۵ درصد سود میده
یعنی ماهی کمتر دو درصد
پس این بازار روزی هم ۲ درصد سود بده میشه حدود ۳۰ برابر بانک
انتظار سود منطقی داشته باشید نسبت به سرمایه
طرف دلار میخره برا سود که خطر سرقت دلارشم هست اینجا با تتر میخری یه ارزو هم دلار بره بالا تو سود کردی هم بالا رفتن خود ارز
به امید پولدار شدن همه ملت خسته ایران

ببین چقد شمرده میگه خوردهاشم میگه همین ساعت معلوم شد بادهواس

من نمیدونم کی میخواین شل کنین شما با این ۲۳ ۲۴ تون

سازنده بیت کویین این همه دقیق نمیگه 23540 عمو جون تو اصلا بیت کویین که هیچ زارت کویین هم نداری

اینجور که تو تفسیر کردی همه متوجه میشن که حتی یک دلاری رو از نزدیک ندیدی و لمس نکردی ، عقده ای