سلام وعرض ادب توي صرافي بيت مارت ٢٠٠٠٪ درصد سود داده من خودم يك تريليون و سيصدوبيست ميليارد واحددارم كه توي هات بيت ٣/٣٠٠ دلارميشه اگرانتقال بدم بيت مارت ميشه ٤٩/٠٠٠ دلار وقيمت بالاترهم رفته بود يعني توي بيت مارت الان ساعت ٢٠/٣٤ دقيقه قيمت 0.000000036 cmهست اما متاسفانه قسمت دپوزيت روبستن وهاتبيت هم امروز عمدا صرافي خودشو به مدت ٧ ساعت بست تاكسي نتونه. Babyخارج كنه اميدوارم همه دوستان سود كنن
قابل توجه دوستاني كه منو ديسلايك كردن توصرافي بيت مارت قيمت 0.00000008 ساعت به وقت ايران ٢٢/٢٠ وتالالن ٤/٣٠٠ درصدصود خودتون بريد ببينيد اما توهاتبيت همچنان قيمت ٢.٠٧
نه متاسفانه فعلا هم هاتبيت وهم تراست ولت قيمت هموني هست كه ازديروز تالان هست توي بيت مارت قيمت 0.00000012 cm cmاوردر گذاشتن وتا ٥/٣٠٠ درصد سود كرده يعني يك تريليون واحد ١٢٠/٠٠٠ دلار پول ميشه درحالي كه درهاتبيت يك تريليون واحد ميشه ٢/٧٠٠ دلار يعني ١١٨/٠٠٠ دلارفرق معامله لطفا دوستاني كه ديسلايك ميكنن اول برن يه نگاه بنداززن بعدا خواستن ديسلايك كنن وقسمت دپوزيت بيت مارت بسته است
رفیق تو هات بیت چطوری باید بخریم تتر گرفتم ولی انگار ی تتر دیگه میخواد درسته یا نه
رو تتر بزن گزینه convert بهnusd تبدیل کن بعد بخر
نخر عزیز این بازیه میخواد طمع بندازه جونت تا قیمت بالا خرید کنی ولی شک نکن خیلی زود به قیمت جهانیش برمیگرده این فقط برا خالی کردن جیب من وشماست اگر واقعا قیمت این بود قسمت دپوزیت رو نمیبست جان هرکی میپرستی اول فکر کن