سلام دوستان بنده منتضرر شدیدم در بورس شخمی ایران. 150 میلیون بردم و پولم نصف شد. تازه سود پولم هم از پارسال برج شش تا حالا هیچی. ضررم کمتر بود اگر گول کانال ها و گروههای سیگنال دهی و نوسان گیری رو نخوردم بودم. دوستی نوشته بود برج 11 سی میلیون برده و برج 1 دویست میلیون دراورده. یادم به خودم افتاد که اگر ارز خریده بودم چی میشد. منتها الان 50 میلیون از بورس کشیدم بیرون و تو کیف پولم هست ولی متاسفانه میترسم بخرم. اینجا همون طور که بالا میره همون طورم پایین میاد. میترسم بقیه پولم هم نابود شه. از شانس من موقعی اومدم که میخاد پامپ بخوره. خخخ ایشالله همه پر سود باشید
با بقیه پولت ارز eth یا dot یا xrp بخر تا اخر سال بمون ضررات جبران میشه موفق باشی
چه قصه غم انگیزی بود
باتجربه ای که من دارم ، نصف پولت را صرف آموزش کنی واگر انگیزه ات زیاد باشد وشبها خواب پرایس اکشن ، خط روند، کندلها را ببینی به زودی جبران می کنی وبه سود مستمر می رسی ، درغیر اینصورت این بازارها با تلاقی بیش نیست برای کسانی که آموزش ندیده اند
رویای یک شبه پولدار شدن بدون دانش و آموزش…
داداش ۴۲ رو رد کرد بخر
بزرگوار در بازاری که چند خبر باعث هیجانات صعودی یا نزولی با کندل باشیب تند میشه صرف پرتیس اکشن دونستن کفایت نمیکنه باید تجربه و از دانش اساتید واقعی جهت ورود به موقع و خروج بموقع استفاده کنه
عزیزم پولت رو ببر بده به نیازمند واقعی که آخرتت رو بخری
دوست عزیز
این شاخه اون شاخه نَپر
و با اما و اگر زندگی نکن ارز دیجیتال هم مثل
مابقی بازهای سرمایه دانش خودش رو می طلبه
..بیشتر فکر کن
ربات تعید کن