سلام دوستان عزیز.یه سوالی داشتم اگه بتونید کمکم بکنید ممنون میشم. ۵ روزپیش از باینانس ۱۵۰۰ تا matik فرستادم به کیف پول اتمیکم. دو گزینه داشت یکی اتریم ۱۸ دلار یکی خود ماتیک ۱/ ماتیک .چون خود ماتیک ساپورت میکرد و هزینه کم بود با ماتیک فرستادم.تا حالا نرسیده . ادرسش هم کاملا درسته.ارسال هم از بابنانس انجام شده.فقط برای تمام ارزهام ایمیل ارسال از بایناس اومد الا ماتیک.چکار کنم و از کجا پیگیر باشم و چطوری.خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز من ۲سالو و نیمی میشه که تو این مارکت هستم . زیاد جواب کسی رو نمیدونم . ولی تجربه شخصی خودم این هستش که اگه حرکتی رو زدی بمون روش و هی شاخه به شاخه نکن . . . اگه رفتی رو bnb دوباره برنگرد رو ماتیک همونجا بمون مطمئن باش مارکت سودت رو میده ولی از این شاخه به اون شاخه کردن جزء اینکه اعصابو روان ات رو بریزه بهم و آخرش ضرر هم کنی هیچی دیگه نداره . . البته اگه هولدر هستی نه تریدر . . چون تریدرها داستانشون فرق میکنه
نه عزیز دلم اینور و اونور نمیکنم.طبق اخباری که مطمئنا شنیدیدجدیدا صرافی باینانس احراز هویت میخواد ما هم که ایرانی هستیم بخاطر همین ارزها رو از صرافی خالی میکردم میفرستادم به کیف پول .تا این مشکل پیش اومد.از استادانی مثل شما کمک اطلاعاتی میخواستم.اگه اطلاعی در این موضوع دارید راهنماییم کنید.ممنون از لطف همسفر های عزبز.پر سود باشید.