اصلاح کردن ذات بازارهای مالی هست وقتی چندبار به مقاومت ۴۲ ۴۳ حمله کرد و ریجکت شد به حالت اشباع خرید میرسه و یک اصلاح میکنن میاد تا حمایت قبلیش و از اونجا مجدد حمله پرقدرت برای شکستن مقاومت اصلی پس اونایی که میگن میریزه آب بریزین اونجایی که میسوزه:joy:
اوسکل ما رو 42فروختیم تو بریز اونجا که میسوزه الانم وایستادیم هروقت خواست بره بالا دوباره میخریم الانم بخرم کلی تو سودیم شما فعلا اب بریز
دوست عزیز حرف شما کامل درسته ولی اشباع شما اگر درست باشد دفعه بعدی در همین نقطه خیلی ها که برای بالاترها ارز نگه داشتن از ترس اشباع دوباره شروع به فروش می کنن.ولی من تا جایی که سراغ دارم تازه همه امیدوار میشدن به بازار خرید اضافه شده بود پس اشباع نمی تونه درست باشه .ضمنا شما فقط بیت ببر بالا از این همه ارز حتی یکی چرا اشباع نمیشه..فقط فقط سیاست کنترل بازار پولی هست.دست یه عده هست ضمنا اگر بیت حرکت نمی کرد ارزهای دیگه شروع به سعود کرده بودن .شما اول حرکت سعودی بیت چن روز قبل ببین.این حرف من یادت باشد الان هم یک ارز خوب کم تعداد سکه وقتی بازارا نزولی هست شروع به صعود کند چند پله تکرار بشود .بیت میارن بالا تا کنترلش کنن تا بقیه ارزها دنبالروش نباشن چون اگر کنترل از دستشان برود مجبور هستن کلی هزینه کنن تا ارز جدید بخرن
ممنونم
مردک یه ذره عفت کلام داشته باشی
نمیمیری😡
هیچکس از ضرر دیگران خوشهال نمیشه نظرات مختلفه مهم اینه که ارز غیرقابل پیش بینیه وراه خودشو میره انشالله پرسود باشید