کلاهبرداری احسان حسینی و تحلیل‌های فیک

‎دوستان سلام.
‎يه شخصي به اسم احسان حسيني مياد كامنت ميزاره و تحليلاي آب دوغ خياري ميزاره.
‎بعد ميره با اكانت هاي فيكي كه ميسازه مياد براي خودش ريپلاي ميزاره و مينويسه اقا احسان ما به شما اعتماد داريمو داريم به حرف تو گوش ميديمو.
‎نميدونم هدفش از اين كار چيه.
‎ميتونين برين اكانتايي كه براش ريپلاي ميكننو ببينين متوجه ميشين فيكه از تاريخچش.
‎حالا دوتا هدف ميتونه داشته باشه يكي اينكه بخاطر عقده هايي كه داره قصد بدبخت كردن مردمو داره.همينطور كه ميبينيد داره كل تحليلاش اشتباه در مياد.اما چون حرف از صعود ميزنه و مردم خوششون مياد و از روي سادگي لايكش ميكنن و بقيه گول ميخورن و خريد ميكنن و ضرر ميكنن.
‎حالته دومش اينه ضعف و عقده ي ديده شدن داره.دوس داره به هر دري بزنه تا خودشو به اينو اون نشون بده.توي دنياي حقيقي نميتونه اينكارو بكنه و كسي اهميتي بهش نميده و پناه اورده به اينجا.
‎اينا به ما ارتباطي نداره اما حداقل تا ميتونين ديسلايكش كنين كه بقيه سر لايكاي شما خودشونو به فنا ندن
‎خيالتون راحت با خريد اين چند نفر اينجا بازار تكون نميخوره و شما سود و ضرر نميكنين.مخصوصا تو ارزي قوي مثل اتاريوم
من قصد نداشتم اينارو بگم ولي شنيدم يكي ١٧ ميليون ضرر كرده سر حرفاي ايشون كه اومده حتي زير پستشم گفته
احسان جان حتما پيش يه روانشناس برو نه بخاطر خودت بخاطر اطرافيانت
اونقدر ضعف شخصيتي داري كه نشستي كلي اكانت فيك ساختي :pleading_face:
‎قضاوت با خودتون

ولش کن چند بار نوشتی از اول…

منم تا حدودی ب حرفش گوش کردم و ضرر دادم.

دقيقا پست زيريم نمونه اي از اين حركته

دوستان باید اعلام کنن که نظر شخصیه مثل ایشون نظر قطعی ندن البته کسانی که به این بازار ورود میکنن باید این رو بدونن که این بازار اگه قابل تحلیل بود که به فنا رفته بود ولی در کل کسانی که مدت زیادی تو کریپتو هستن یه مقدار پیچ خم بازار دستشون میاد پس خواهشا به یه طنابتو چاه نرین اکثریت نظر ها رو در نظر داشته باشین تا متضرر نشین والبته توی هر بازاری ضرر لازمه کاره

سلام شما نظرتون چیه من تازه واردم از کجا باید اطلاعات کسب کنم. و یاد بگیرم من میخوام ۱۰ میلیون اتر بخرم یعنی ضرر میکنم من سه روز پیش مشورت خواستم کسی جواب نداد ممنون میشم جواب بدین منم رو حرف آقای حسینی حساب کردم یعنی بخرم ضرر میکنم؟