هنوز تحلیل میزارید که فلان مقاومت بشکنه به فلان حمایت میرسه؟؟ نون حلال در بیارید هم استرسش کمتره هم لذتش بیشتر. ایلان ماسک خرج تمام موشک ها و ماهواره هاش روازشما داره در میاره. باهوش تر از این صحبتهاست که شما بشینید تو خونه و بزاره شماپولدار شید دوستان. فکر ایندتون باشید این کارا کاملا شانس و پیشونی میخواد و قماره. کدوم ادم عاقلی ایندش رو به شانس و قمار میسپاره؟ ادمین جونم تایید کن اینا هم وطنهات هستن شاید کمکشون کنه این متن تا به خودشون بیان
من دوج ندارم،ولی به ارز دیجیتال اعتقاد دارم و به نظرم دوج هم از ارزهای سود ده هستش،
ولی دوست من چرا فکر میکنی کار حلال حتما کاریه که بخوای کار یدی کنی یا صبح بزنی بیرون و شب بیای خونه،مگه پدران ما که ملک و املاک رو به مفت خریدن و الان دارن به قیمت روز میفروشن کارشون حلال نبوده؟؟؟!!!شما کاش به این نتیجه برسی که جایی فعالیت کنی که مناسب شخص شما باشه.
من دوستان زیادی دارم که الان از کار بی نیازن حالا یکی تو بورس نزدک برده،یکی تو ارز،یکی ملک و…،به نظر من کار و فعالیت باید باشه که ادم بتونه واسه زندگیش برنامه بچینه ولی وقتی فیلد به این جزابی هست چرا استفاده نکنیم.اونم تو شرایط فعلی اقتصادی که واقعا شرایط جالبی نیست.
وجدانن حلال تر از این وجود نداره استرسی ک من دارم اعصاب خوردی ک من دارم نگرانی و بیخوابی ک من دارم و روحیه خراب ک 800 میلیون من شده 640 میلیون دیگه چی حلالتر بابا یه دستگاه CNC 5کاره میخریدم العان کم کم 16 تا 20 سود میکردم پولمم جلو چشمم بود ظهرها روش میخوابیدم یه روزنامه مینداختم نهارمم روش میخوردم والا وجدانن