نتیجه پیگیری اخبار کریپتو

حاصل ۲۰ روز پیگیری خبر ها از تمام سایت ها و کانال های مربوط به کریپتو کارنسی:(من ترید بلد نیسم و ادعا ندارم و ۱۰۰ درصد هولد میکنم و فقط نتیجه پیگیری خبر ها رو میخوام بهتون بگم)
اول اینکه خوش به حال کسانی که الان دارن خرید میکنن و یا بهتر بگم تازه دارن وارد بازار میشن… حتی کسانی که یک مقدار از پولشون نقده…اونجور که تمام تحلیل گرا میگن و خبرای مثبتی که میاد این آخرین فرصت خرید زیر ۴۰ هزار دلار شاید در تمام تاریخ بیت کوین باشه(نزدیک ۳ ماه بازار راکد و کل گردن کلفت های دنیا تمام زورشونو زدن بیارن پایین و آخرش نتونستن حتی بیش از یک هفته و خورده ای نتونستن از این سه ماهی که میگم زیر ۳۰ هزار دلار نگه دارن) الانم از من و شما خیلی خیلی بیشتر تجربه و منبع خبری دارن آماده خرید بسیار وسیعی هستن…
کدوم نهنگ رو سراغ دارید بیت کوین یا اتریومشو این اواخر به صورت گسترده فروخته…؟ بله فروختن ولی من ۲ ساعت روزانه فقط چشممو دوختم و خواستم یک آمار شاید ۵ الی ۱۰ درصد خطا دار از کانال و توییتر وال ها که خرید و فروششونو میذارن دربیارم همچنین ورودی خروجی از صرافی ها رو روزانه یادداشت کردم…
دو هفته اخیری که گذشت حدود ۸۰ الی ۸۵ درصد نهنگ ها خریدار بودن و اینم بگم به نسبت قیمت حساب کنیم خرید های اتریوم به طور محسوسی از بیت کوین بیشتر بود…کلی تتر وارد صرافی ها شده که مطابق حساب کتاب من بیش از ۶۰ درصدشون تو صرافی هاس و آماده خرید…حالا چه ارزی اونو خدا داند…شاید ۱ درصد کمکتون کرده باشم…ممنون

خوب احسنت فقط یه خورده دیر فهمیدی چون با خردیدهاشون رسوندن به ۴۲ حالا دارن میفروشن :joy:
خسته نباشی برو یکم استراحت کن

صد درصد حرفات درسته من گفتم بیت کوین امسال ۲۰۰ هزار دلاری میبینید قول میدم برج ۱۰