هشدار در مورد شیبا

سلام خدمت دوستداران شیبا نمیخوام ته دلتونو خالی کنم ولی هرچه زودتر تو این بازار قسمتی از پولتونو از اینجا بکشید بیرون و روی ارزای مستعد رشد و سیگنال شده بریزید تا از رشد بازار جا نمونید و قسمتی رو هم اینجا نگه دارید رفت بالا دلتون نسوزه به خودتون رحم نمیکنید به عزیزاتون رحم کنید تا کی میخواید حرفای امیدوارکننده و مسخره و بدون منبع یه عده رو اینجا گوش کنید و به خودتون امید واهی بدید سرمایه تون رفت میخواید باور کنید یا نکنید شیبا ارزی نیست که بتونه با ۱۰۰ ارز برتر جدول رقابت کنه محکومه بره پایین برو بالاترش ببین چه ارزای گردن کلفتی رتبه هاشون پایینتره مدیریت سرمایه کنید هم اینجا باشید هم رو ارزایی که مستعد رشدن وقتتونو اینجا تلف نکنید و هرروز غصه بخورید نقد رو ول نکنید نسیه رو بچسبید در ضمن این نکته رو تاکید میکنم ارزای رو قله رو نخرید

مرسی که اینقد فکر مایی ، تو بفروش برو رو بیت کوین و ارزهای با پشتوانه سرمایه گذاری کن. کاری به ما نداشته باش. ما دوست داریم رو همین ارزای آشغال سرمایه گذاری کنیم

دوست عزیز هیچ احدی نمیتونه در مورد هیچ ارزی قاطعانه همچین نظری بده،شما این حرف ها رو براساس کدوم اسناد و مدارک میزنید؟؟؟ اگر روزی شیبا رشد کرد عذاب وجدان نمیگیری که باعث شدی مردم ارزهاشون رو مفت از دست بدن؟؟؟؟
لطفا با سند و مدرک حرف بزنید نظرات شخصی خودتون رو به خورد مردم ندید،توی این بازار هیچی مشخص نیست هیچ کسی هم نمیتونه بگه این ارز رشد میکنه یا سقوط میکنه

چشم دادا من برم شیبا ب سبدم اضافه کنم:joy::joy::joy:

شیبا دقیقا سیاستش و شبیه دوج پیش برده به منظور گول زدن اسکولهایی که شیبا و دوج و باهم مقایسه میکنند اونایی که دیسلایک کردن یه هفتس وارد شدن مطمنن کسانی که از چند ماه پیش اینجان کم کم به این نتیجه رسیدن ، من خودم رو ۰۰۰۰۰۶۳۰ خالی کردم فقط ۱۰۰ میلیون واحد شیبا نگه داشتم به لطف خدا چندین ارز و این چند روز خریدم که سود خوبی دادن و تقریبا تمام ضررامو جبران کردم

چهار تا علامه مثل تو باعث شد دوجهام رو بفروشم.هر کسی هر کاری خودش دوست داره میکنه شما سرمایه خودت رو مدیریت کن