ترید میکنید پوزیشن های با اهرم 100x x50 باز کنید اما حواستون باشه رو بیت کوین مثلا پوزیشن لانگ از 39600 باز کن و حتما حتما رو 39700 استاپ بزار . عالیه عالی .. شیرین 4-5 هزارتا کشیدم بیرون تو این ولوشو . البته من رو اتریوم ترید زدم با اهرم 50x با مثلا رو 2640 باز کردم 2650 بستم . عالی 45 تا 45 تا کشیدم بیرون خخخ . 500 بیشتر نذارید که وحشتناک خطریه هر دلار اتریوم رو 500 دلار اهرم 50 4دلار میده
اعتیادی که شمارا با یک صفر گنده همیشه تحویل می دهد. فیوچرز کلاهبرداری صرافیها بیش نیست 5درصد برنده 95درصد بازنده جالبه وقتی لیکوید شدید و صفر تحویل شما داد در اکثر مواقع مسیر ی که انتخاب کردید میره ولی چه فایده شما در خماری می مونید. دست از این اعتیاد فیوچرزی بردارید هیچی توش نیست هر کس منم منم زده اخرش صفر شده .
من رو بیت کوین سه ملیون و پانصد تومن رو قیمت ۳۴ هزار دلار ضریب ۳ گزاشتم و فعلا نمیفروشم تا برج دی ماه
دوست عزیز صفر گنده برای کسی هست که بدون هیچ دانش و تمرینی وارد فیوچرز بشه . فیوچرز بهترین جا برای پول در اوردنه اما برای کسی که حداقل یه مدت تمرینی ترید بزنه . نمودارها و چارتهارو در حد پایه بشناسه معنیه کندل هارو بدونه کجا وارد شه کجا خروج بزنه . و مهمترین ترین چیز اینکه باید باید و باید برای پوزیشن ها stop loss بزاره در جای مناسب . معلومه شما سرمایه میاری تو فیچرز که راه 100ساله رو 1 شبه بری خوب تهش با چشم گریون اوت میشی . فیوچرز برای یه عده مثل دام میمونه واسه یه عده مثل عسل .. شما وقت بزار یاد بگیر تمرین کن و میبینی که چقدر راحت میشه پول دراورد ازش