کارمزد بالای صرافی و انتقال

سلام دوستانی که تو ۳۰هزار نخریدن الان خرید نکنید هنوز یک فاز ریزشی داریم این خریدها و پامپ خرسی هست عجله نکنید که شدیدا متضرر میشین،فکر نکنید جا موندید تله خرسی هست هیجانی نشین یا حداقل تو چند مرحله خرید کنید پله ای،صحبت من نیست تحلیل بهترین تریدر و تحلیلگر ایران هست همگی موفق و پرسود باشید،یا علی

تموم شد ریزشی در کار نیست

واقعا چه نژادی هستین

یادم میاد بزرگترین تحلیل گرا وقتی روی ۳۸بود گفتن صبر کنید ۴۲ رد کنه بعد خرید کنین باز الان تو و امسال تو که اسم خودشونو گذاشتن تحلیلگر میگن ریزش داریم و تله خرسی ول کنید بابا مسخرشو در اوردین رو ۳۰تا ۳۲ میگفتین نخرین میره ۲۴ شب خوابیدیم صبح پاشدیم دیدیم رفته سمت ۳۸ هزار اکثر کسایی که نخریدن جاموندن الانم که شده ۴۳هزار

استاد اگر حتی فرض محال درست هم‌بگی اسم اینکار میشه تله گاوی مهندس دانا

برادر گلم از قیمت ۳۱ هزار یه کله دارن میگن نخرید ریزش دارم. اومد ۳۳ گفتن نخرید ریزش دارم. اومد ۳۵ گفتن نخرید ریزش دارم . اومد روز ۳۷ باز همین.. ۳۹ بازم همین.. یادمه اومد روی ۴۲ همه عالم وادم گفت دیگه وقته ریزشه.. بازم رفت بالا…
از ۳۱ هی گقتن نخرید من خرید نزدم… بلانسبت شما یه مشت نادان میان شرو ور میگن همه رو بدبخت میکنن

بله دقیقا یه ریزش دیگه تا حدود ۳۰ هزار هست :+1:

دیگه۳۰هزار را نمیبینه علکی فاز منفی نده مگر اینکه خبر بد بیاد که اونم هیچکس خبر نداره

تو هنوز نمیدونی تله خرسی چیه بعد تحلیل میکنی. :rofl::rofl::rofl: پامپ خرسی آخه :joy::joy::joy::joy::joy: خودت جا موندی به خودت روحیه نده الکی

بازاردیگه تکنیکالی نیست دوست عزیزشمام لطفاانرژی منفی ندیدبازارالان فقط فاندامنتالی هستش چون خبرایه خوبی شنیدیم ودرراه هست من نمیگم بخرین یا بفروشین من خودم ۵سال تواین بازارم بازارشده مثل سال۲۰۱۷من شخصامیگم ازتجروبم اینوروزگاریادم داده بخرین که جامیمونیدبازاربازاره خبرایه خوبه…موفق وپرسودباشین…ادمین عزیزلطفاتاییدکنید…سپاس

خب این فاز ریزشی کی هست؟

خبر بد مالیات بستنه که سه شنبه اعلام میکنن اگر تایید بشه میریزه

برو املات رو درست کن ریزش هم میاد.

تحلیل آب دوغ خیارییا شیر سس سری