مشکل نشان ندادن ارزش شیبا در تراست ولت

دوج یادتون هست ۲روزه از ۱۳۰۰تومن رفت ۱۸هزار تومن پس هیچی غیر ممکن نیست فقط سینگال مثبت ب مغزتون بدین همیشه امیدوار باشین
بیت تورن تو رتبه۲اینترنت جهان ۱۸۰ملیون نفر کاربر داره و فعلا داره تقریبا مجانی سرویس میده اگه برای کاربراش مثل بقیه ارزها یه قیمت تعین کنه حداقل نیم سنت اونوقت ک یه سودی به همه مون بده ک تو خوابم نبینیم فقط صبور باشین
این ور جواب این نوشتم ک دیشب گفتم کارشناسان گفتن تا ۲ماه از سال ۲۰۲۲بگذره قیمت میره تا۷۰سنت ک یکی از دوستان گفتن فک نکنم
امیدورارم با کمک خدا همه مون پرسود باشیم

از ۱۶۰۰تومن رفت ۱۱هزارتومن چی زدی بعدش اومد رو ۶تومن دوباره رفت بالا باز اومد رو ۷تومن رفت رو ۱۳تومن بعد اومد پایین باز رفت بالا کجا ۲روزه رفت رو ۱۸تومن کسی دیده بگه

منظور دوست مون اینه که یه باره شگفت زده میشیم.. خیلی هم وارد جزئیات نشو شما.. همگی پرسود ان شاء الله

راجب چی داری حرف میزنی خدایی خودت فهمیدی چی گفتی :sweat_smile::rofl:

انگار ساقی تو بهتره من رو ۱۳۰۰گرفتم رو۱۴۳۰۰فروختم ۲ملیون گرفتم سود خودشم دادولی باز میتونستم صود بیشتری بگیرم کسای ک لایک زدن خبر دارن ولی سیفینه فضا بفرستی کسای مث تو هست مخالف باشن نمودار واسه یکی مث تو گذاشتن بری نگاه کنی تا یه سال اخیرش هست

یه کم دوز مصرفی کم کن ببینی داش
من خودم رو۱۳۰۰گرفتم رو۱۴فروختم ولی باز تا۱۷۳۰۰رفت نمودار تایه سال اخیر واسه یکی مث تو گذاشتن که نگاه کنی

نمودارتو همین پخش اگه ۶ماه اخیر نگاه کنی اون قیمت ک من میگم میبینی دیگه نمیخواد چیزیم بزنی
من خودم رو۱۳۰۰گرفتم رو۱۴فروختم ولی باز تا۱۷۳۰۰رفت نمودار تایه سال اخیر واسه یکی مث تو گذاشتن که نگاه کنی