تاثیر طرح مالیات امریکا بر بازار

خداوکیلی یکی کار بلد و این کاره اگه اینجا هست بگه این طرحی که امریکا داره میزاره برا مالیات به نفع بازار یا به ضررش یه سریا میگن یعنی به رسمیت شناخته بازار صعودی میشه یه عده هم میگن برعکس بازار داغون میشه خداییش کسی اگه واقعا علمشا داره یه توضیحی بده

فقط میدونم به ضرر بازار نیست بازار صعودی هست صبر کنید

اگر تعیید بشه که فردا مشخص میشه، با کاهش قیمت ارزها مواجه خواهیم شد.عقل میگه که نقد باشیم تا فردا ببینیم چی میشه.من که فروختم

به نفع بازاره، البته اگه مالیات ش معقول باشه،نه مثل موناکو که ۶۰ درصد درامد مالیات میگیره،وقتی از درامد یه صنف مالیات اخذ بشه یعنی به رسمیت شناخته میشه و قانونی میشه،

خب وقتی دولت آمریکا پیش بینی حد اقل دریافت 28میلیارددلار مالیات از این صنعت رو داره میکنه ومیخواد اون روبصورت قانون دربیاره حتما تمهیداتی رو هم برای فعالان این حوزه در نظر میگیره تا اونا در امد کسب کنن وبتونن به دولت مالیات پرداخت بکنند

فعلا این طرح شدنی نیست اگرم تایید بشه فقط برای افرادی هست که سرمایشون در صرافی هاست که خب اونا مشخصا میزان کمی هم ارز دارند، چون رمز ارزها سیستمش طوری هست که هویت خریدار و یا فروشنده مشخص نمیشه و از طرفی افراد سرمایه هاشون در کیف پول هایی دارند که اصلا قابل پیگیری نیست، فقط شخص دارنده با رمز ورود میتونه به موجودی داخلش دسترسی داشته باشه.
من موضوع پایان نامم وضعیت حقوقی رمز ارزهاست و روی تمام این موارد کار کردم.
الان اگر امکان ساخت بستری هایی برای پیگیری هویت افراد و شناسایی میزان خریدها ایجاد بشه، اول از همه جلو جرائمی مثل پولشویی، کمک مالی تروریسم، کلاهبرداری ها و.. گرفته میشه و در کنار اونا به جرم فرارمالیاتی هم رسیدگی میشه.
منتهی فعلا هیچ کشوری همچین سیستمی رو نداره و برای همین هم قانون مشخصی در این زمینه وضع نشده و یک نظام قانونی بین المللی نداره.