سلام دوستان یه تذکر میدم توجه کنید بعضی از دوستان میفرمایند تا الان هزاردرصد سود کردم یکی دیگه میگه من ۳۰میلیارد سود کردم اون یکی جای راکفلر را گرفته وووووتوجه نکنید اگر اینجوری بود الان از ان دسته سرمایه دارانی بودن که حرف زدنشان عامل پایین بالا رفتن بازار میشد ولی ما عملا چنین چیزی نمیبینیم درست وعاقلانه فکر کنید هروقت احساس کردن پولتان از انچه هست بالاتر رفته زیاد به دوردست ها نگاه نکنید که اگر بمونه چندین برابر میشه ومیشم راکفلر شهرمون با خیال راحت فروش بزنید ومنتظر بمانید خیلی سریع با پایین امدن اتر باز خرید بزنید ابنجوری هم مدتی استراحت روحی میکنید هم سرمایتونو از دست نمیدین متوجه باشید بعضی افراد بوقچی هستن تبلیغات میکنند واسه صاحبان سرمایه تا مردم هرچه دارن سرمایه گذاری کنند وبه یکباره ارزش ان پایین میاد وسرمایه داران هرروز سرمایه دارتر میشن ومردم ما هرروز فقیرتر پس طمع نکنید درحد ۲۰تا۳۰درصد سودکردین بفروشین ببخشید سرتونو درد اوردم این با زبان ساده خودمانی بود کاش توجه کنید وسرمایه خودتونو خیلی راحت از دست ندین یا حق
غلومی تو خودت گفتی یا میشی راکفلر شهرتون یا علی سیاه معلوم با خودت در گیری …چند چندی …
خدایی دمت گرم واقعا حرف دل منو زدی .منم همچین استراتژی دارم چون قبل ریزش سنگین چند ماه پیش
100 درصد ضرر کردم الان با 20درصد سود خارج و بعد ریزش خرید میزنم
عزیز من هر وقت فروختم رفت بالاتر برای همین من صبر میکنم تا به سقف قبلش برسه یعنی ۱۲۰ملیون شاید هم بره بالاتر