سلام دوستان هموطنان یکی کمکم کنه چطوری بخرم؟ باید چیکار کنم گفتم یه پول کمی پس انداز کنم یکی گفت خیلی میره بالا آینده این ارز الان نمیدونم چطوری بخرم کیف پولو چطوری درست کنم جون عزیزتون یکی کمک کنه بهم
برو از صرافی های ایرانی شروع کن.اسامی مختلفی دارن تحقیق کن ببین کدوم خوبه با اونا شروع به کار کن
الان که وقت خرید نیست
خب اینجا نمیشه همه چی رو توضیح داد باید در مورد کیف پول و ثبت نام صرافی کامل توضیح داده بشه که پولت هدر نره
پاسخ همه ی سوالاتون تو گوگل هست
انقدر کوتاه نیستکه توضیحش اینجا بشه. یه صرافی ایرانی نصب کن توش ثبت نام کن تو گوگل سرچ کن آموزش خرید ارز در صرافی فلان برات فیلم میاره خیلی کوتاهو راحته. پولو تو کیف پول صرافی واریز میکنی مثل خرید اینترنتی بعدم میری تو بازارشو ارز موردنظرتو انتخاب میکنی میخری. اگه میخوای تو صرافی نگهداری که هیچ ولی اگه پولت زیاده و نمیخوای ریسک کنی تراست ولت رو نصب کن ۱۲ کلمه ی رمزشو یه جای مطمعن بنویس ارزاتو بفرست تراست ولت. اونم آموزشش هست توی گوگل
وقتی یه سهم داره رشد میکنه و توی سوده وقته خوبی واسه خرید نیست…
همیشه توو کف بخر تو سقف بفروش
اول از همه طمع نکن مشخص فک میکنی از بازار عقبی هر موقع خریدی دیر نیست .دوما اموزش ببین سرچ کن تو اینترنت درباره خرید رمز ارز و کیف پول اتمیک
تو اینترنت سرچ کن اینجا نمیگنجه
درود
هموطن گرامی پیشنهادمیکنم قبل ازهرکاری آموزش مقدماتی کریپتوکارنسی روببینی،بعدهمزمان آموزشهای پیشرفته تروسرمایه گذاری،درآینده بعدازاتمام دوره یه سبدارزهولدکن با۱۰٪کل سرمایه هم تریدکن،پایداروپیروزباشی