تجربه شخصی از دوج کوین و هولد

دوستان عزیزم فقط یک تجربه شخصی مو میگم
۳ سال پیش من یک میلیون عدد دوج‌کوین به قیمت بسیار ناچیز خریدم و یادم میاد بعد از ۲ ماه با سود بسیار کمی فروختم و حالا دارم حسرت میخورم چونکه اگر بود حداقل بالای ۱۰ میلیارد میخواست سود بکنم

خلاصه دوستان من به شدت زدم توی کار هولد کردن و به شدت سر این قضیه جدی هستم
من بیبی دوج و بهش ایمان دارم و خریدم به نیت هولد یک ساله الی دوساله
نمیخوام الان بفروشم ۲ سال دیگه حسرتش به دلم بمونه دوستان
هرچیزی که ایلان ازش حمایت کرد سود خیلی خوبی داد
خیلی ها مینالن که خونم سر شیبا رفت ولی خداشاهده من کسی و میشناسم که خونه خرید از شیبا!!!
بستگی داره کجا و در چه شرایطی و روی چه قیمتی بخری بفروشی
خیلی ها روی دوج و شیبا خونه و ماشین از دست دادند و ایلان و نفرین میکنن ولی خیلی ها خونه و ماشین به دست آوردن!!! دیدم با همین چشای خودم!!!

خلاصه اینکه نکنید خواهشا یه کره اسب یا الاغ میخری حداقل یاید یک سال صبر بکنی تا حسابی بزرک بشه سواری خوبی ازش بگیری

هموطنانم من سر این قضیه دوج ۳ روز از غم اون یگ میلیون عددم تب کردم مریض شدم افتادم تو خونه الانم هم با حتی با پامپ ۱۰۰ درصدی فروشنده نیستم و با دامپ صد درصدی هم فروشنده هم نیستم

بذارین کنار ۲ سال دیگه بیاین زندگی تون و عوض کنید
اشتباهی که من کردم و نکنید البته تاکید میکنم من به خاطر نداشتن علم و دانش کافی نتونستم این سود و به دست بیارم و به شدت درس عبرت گرفتم از این موضوع

به خدا منم این بلا سرم اومد به خاطر عجول بودن ۱۵۰هزار دوج کوین ۲۰۰تومنی داشتم با۲ملیون سود فروختم اگه نگهداری میکردم ، الان ملیاردر بودم ،تجربه تلخی بود ،

موافقم منم حداقل تا تابستان سال بعد هولدرم

۷/۵ ملیارد تومن ناقابل . البته نمیشه این حساب کرد . ادم به مشکل میخوره گرفتاره یه مقداری هم سود کرده مجبوره بفروشه مشکلش حل کنه . ولی بعدش نباید گذاشت زیاد طول بکشه باید سریع جایگزینش کرد و منتظر سود بعدی بود .

من خودم دو تا بیت کوین خریده بودم حدود صد هزار تومن اصلا نمیفهمیدم چی هست به چه دردی میخوره یه مدت گذشت گفتن بفروش اینا کلاه برداری هست پول دیجیتالی دیگه چه صیغه ای هست . منم خوشحال که تونستم بفروشمشون و پولم پس گرفتم نمیدونین چقدر خوشحال بودم که تونستم پول بر باد رفتم رو بر گردونم :sweat_smile::sweat_smile: . حالا الان اون صد هزار تومن نزدیک سه ملیارد بود و دیگه این همه سگ دویی لازم نبود برا گذران زندگیم